Skoda Monte Carlo

Нов суперспортист от BAC

BAC MONO R

BAC MONO R

Реклама Peugeot 408
Briggs Automotive Company (BAC) разпространи информация за изцяло новата версия на суперспортния си едноместен модел Mono R. От компанията анонсират, че производството на новия автомобил е ограничено на 30 екземпляра, като всеки един от тях вече е разпродаден с ексклузивно предложение към актуални клиенти на марката.

Новият BAC Mono R е с 35 конски сили по-мощен и с 25 килограма по-лек от своя предшественик, като съответните два показателя са 340 конски сили и 555 килограма, а двигателят на автомобила е 2.5-литров и традиционно е разработен в сътрудничество с тунинг и спортната компанията Mountune.

От BAC коментират, че екипът на компанията е положил неимоверни усилия за оптималното олекотяване на конструкцията, като за целта е използвал и иновативни материали. От марката споделят, че Mono R е първата кола в света, в която е заложено цялостно използвани на подобрен с графен карбон като конструкционен материал.

Голяма част от елементите на суперспротната кола са 3D принтирани, шасито е магнезиево, изпускателната система е титаниева, а спирачните дискове са карбон-керамични и спестяват 2.55 килограма в общото тегло на конструкцията. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen XPeng

VW ще използва електрическа архитектура на XPENG в Китай

Апр 17, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BG Авто Honda

Honda ZR-V : Когато разумът надделее (Видео)

Апр 17, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Nissan

Nissan Qashqai - оригиналът, сега вече още по-добър (Видео)

Апр 17, 2024