Skoda Monte Carlo

Новото Renault CAPTUR (Видео)

Renault CAPTUR

Renault CAPTUR

Реклама Honda ZR-V
Днес Renault разпространи първата информация, снимки и видео на новата верися на хитовия си компактен SUV модел CAPTUR.

Новият CAPTUR идва с изцяло трансформиран дизайн на екстериора и интериора си, но в същото време от дизайн екипа на френската марка са успяли да запазят онова излъчване на модела, което го направи изключително привлекателен за потребителите в цяла Европа. Автомобилът може да се похвали с 1.2 милиона реализирани екземпляра от лансирането си на пазара през 2013 година, както и с лидерски позиции в сегмента си във Франция и в Европа.

CAPTUR е надграден във всяко едно отношение, като се отличава със Smart Cockpit, увеличено и обогатено стандартно и допълнителон оборудване, редица нови технологични решения, голяма част от които с насоченост към повишаването на безопасността и комфорта на борда.

От Renault коментират, че наличен за продажба на всеки един от континентите, CAPTUR е един истински глобален автомобил, а неговото нова версия ще се произвежда в Китай.

Друга интересна особеност, която споделят от Renault за новия автомобил е тази, че той ще бъде първият, който през следващата година ще получи електрифицирана версия, зареждаемата хибридна система на която ще се нарича E-TECH Plug-in. Технологичността ще бъде пренесена на ново ниво благодарение на новите свързани мултимедийни и инфокомуникационни системи EASY LINK и Renault EASY CONNECT, какот и с добавените функционалности за автономно управление.



С изцяло трансформиран интериор, Renault CAPTUR обещава още по-голям комфорт и ергономия, като от френската марка са обърнали сериозно внимание върху седалки, които са с изцяло нов дизайн и конструкция, и с 15 мм по-дълга долна част.

Силен дизайн акцент във вътрешността е "летящата конзола", изцяло нов превключвател за роботизираната EDC предавателна кутия, вертикалният 9.3-инчов екран, част от Smart Cockpit бордовата система, изцяло дигиталният контролен панел, както и модерните и иновативни материали използвани по повърхностите.

В двигателната гама на новото Renault CAPTUR са включени бензинови версии с мощности от 100 до 155 консик сили и дизелови от 95 до 115 конски сили. В зависимост от модификацията и предпочитанията, компактният SUV ще се предлага с 5- и 6-степенна ръчна или EDC роботизирана предавателна кутия. Назад

Галерия


Следваща статия

Новото BMW X6


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen XPeng

VW ще използва електрическа архитектура на XPENG в Китай

Апр 17, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BG Авто Honda

Honda ZR-V : Когато разумът надделее (Видео)

Апр 17, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Nissan

Nissan Qashqai - оригиналът, сега вече още по-добър (Видео)

Апр 17, 2024