Opel Stock

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ И SHELL СЪС СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ И SHELL СЪС СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО

КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ И SHELL СЪС СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО

Реклама Renault Arkana
Една от най-важните характеристики за подобряване работата и живота на двигателя е качеството на маслото. В днешно време хората пътуват все повече, а навъртените километри на различна географска ширина и при различни условия на натоварване, неминуемо оказват влияние върху автомобила. Затова съвременните автомобили се нуждаят от масло, което е в крак с променящите се изисквания и е от важно значение за подобряване на експлоатационните характеристики и живота на двигателя. Ето защо КИА Моторс България избра Орбико България за доставчик на моторни масла Shell за следпродажбено обслужване.

От днес клиентите на КИА в България ще имат възможността да се възползват от висококачествените масла Shell. Правилно подбраното масло предотвратява триенето и износването на металните повърхности на двигателя, отлагането на замърсявания и минимизира образуването на киселините, които причиняват корозия. Използването на подходящия тип масло е и по-икономично в дългосрочен план. Препоръчаното масло за автомобили КИА с бензинов двигател - Shell Helix Ultra Pro AF 5W-30, за дизелови агрегати - Shell Helix HX8 ECT 5W-30. Моторни масла Shell Helix са конструирани така, че да почистват и защитават двигателите за по-добра производителност.

КИА се превърна в синоним на качество и надеждност, а безпрецедентната 7-годишна гаранция е първата асоциация на потребителите с марката. Гаранцията, предоставена от КИА, покрива дефекти в изработката и материалите в рамките на 7г. или 150 000 км пробег. Това е най-дългата гаранция, предлагана от автомобилен производител в Европа, която се прехвърля на всеки следващ собственик на превозното средство с марка КИА.

Сътрудничеството между КИА Моторс България и Орбико България е част от политиката на автомобилната компания за качествено гаранционно и следгаранционно обслужване.

*Източник: www.kia.bg Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

Новото MINI Aceman

Апр 24, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Електромобили Volvo

Volvo EX30 печели престижната награда за дизайн Red Dot „Най-добър от най-добрите“

Апр 23, 2024