Обществото ни страда: Диабет, главоболие...

Причините - бързите закуски, стоенето на стол
24 юни 2019 20:37, Петя Славова
12

За съжаление, болните от диабет у нас стават все повече, каза Елисавета Котова по Bulgaria ON AIR, от организацията ма младите хора и деца с диабет. Тя потвърди данни на световно проучване, според което бързите закуски са една от основните причини за отключването на това заболяване.

Неврологът акад. Иван Миланов заяви в предаването "Директно", че болните от множествена склероза у нас са около 7000. За близо 2600 от тях държавата плаща изцяло най-модерното лечение. Останалите все още не могат да бъдат лекувани.

Всеки втори се оплаква от болки в гърба и кръста, заради стоенето на стол, както и от главоболие, посочи Миланов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Тровят с ХЛОР преди 4 години
основна причина з а диабет а в България е хлор токсичната нарочно отравяна вода течаща от чешмите. Опита вместо нея дас епозлва само бутилирана в ПЕТ преседяла вода засега не с епозлва с успех.Терористите/чрез Рзи Вик отравят показно населението на БЪлгария с предозирани до милиони пъти над допустимото хлор токсични канцерогенни разтвори течащи вместо питейна лечебна вода от чешмите.
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако продължават да хапват на Мутрите Химията и краста ще хванат. От 1995 г. не съм купувал нищо от магазините на Мутрите. Какво да купя химическия хляб или сиренето кашкавала и киселото мляко от Палмово масло. Всичко си произвеждам в домашни условия. Кравата ми дава мляко правя си сирене кашкавал и кисело мляко. В градината имам всички зеленчуци, Имам плодни дървета круши,и ябълки, череши, праскови и дюли сея си пшеница и си меся хляб с душа а не с химия. Не чакам на Мутрите да ме хранят с химия
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък ям фаст дуд ама домашен. Той дали е вреден? Работя на вън в постоянно движение съм и се оплаквам от ставни болки.Тая докторка да има да ми каже нещо?
3
2
 
1
 
! Отговори
Into преди 4 години
Eight dimensions the living son of fire rides...
2
2
 
1
 
! Отговори
Sleipnir преди 4 години
From eight directions into right dimensions, the living son of fire rides ...
1
0
 
8
 
! Отговори
Георги преди 4 години
Разболях се от Диабет след прекаран силен стрес...Диабета не знам дали се лекува но може да бъде поставен под контрол с малко спорт и строга диета!