New Dacia Duster

Новият Ford Puma с премиера на 26 юни (Видео)

Ford Puma

Ford Puma

Реклама Opel Stock
Румънското подразделение на Ford публикува промо клип, с помощта на който анонсира, че световната премиера на изцяло новата PUMA ще се състои само след два дни- на 26 юни.

Завръщането на емблематичния модел Puma на Ford беше обявено в началото на април, когато от компанията разпространиха и първото, макар и затъмнено изображение на автомобила.

Ford Puma ще се завърне на европейсикя пазар още през тази година, но под формата на компактен кросовър с атлетичен и стилен дизайн.



Новата PUMA обещава да предложи уникално изпълнение на товарното си отделение, което ще гарантира лидерски в класа товарно пространство с вместимост от 456 литра, и ще се предлага в mild хибридна версия. Същата ще предложи отлична горивна икономичност, като в същото време водачът ще може да разчита на максимална мощност от до 155 конски сили.

Новият Ford PUMA ще бъде пуснат в продажба към края на 2019 година, а производството на модела ще се осъществява в модерния завод на марката в Крайова, Румъния, в който компанията инвестира почти 1.5 млрд евро от 2008 година до момента. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Skoda

Skoda Vision Gran Turismo влиза в Gran Turismo 7

Апр 18, 2024