Honor 20 ще е в България към края на юли

Honor 20 ще е в България към края на юли

Както писахме наскоро, глобалните продажби на новия Honor 20 започнаха в края на миналата седмица. На 21 юни устройството се появи във Франция, Германия, Малайзия, Русия и Великобритания, а от днес ще се предлага в Италия и Холандия. Утре ще може да се закупи в Индия, а от 28 юни Honor 20 ще е достъпен и за полските потребители. В началото на юли смартфонът ще е наличен в Испания, а в края на следващия месец го очакваме официално и в България. Оказва се обаче, че някои търговци вече го предлагат и тук на цена 999 лв. Свободната цена на Honor 20 в Испания, Германия, Италия, Франция и Холандия е 499 евро.

Вече стана дума, че в Китай за 14 дни Honor 20 успя да се продаде в тираж от над 1 милион броя. Миналата седмица в Китай се появи и Honor 20 Pro, а компанията се похвали, че само за 3 секунди след старта на продажбите са били генерирани приходи от 100 милиона юана (12.7 милиона евро). Все още не знаем кога устройството ще се появи извън Китай, но наскоро стана ясно, че е получило сертификация от Google, което ще позволи старта на продажбите в Европа. Новите телефони ще получат и ъпдейт до Android Q.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Няма как да проверим всеки търговец какво е внесъл, но официалната дистрибуция на модела, включително и през операторите, започва в края на юли.
    chilko
  • В Плесио го продават от миналата седмица, ама кой да провери.
    grendelz