Град с размерите на портокал удари в Сърбия

Обявено е извънредно положение в Чачак
24 юни 2019 10:47, Елка Василева
15

Поройни дъждове, съпроводени от бурен вятър, удариха вчера областта Войводина, както и района на Чачак и Горни Милановац в Сърбия. Падна и градушка с размерите на портокал, пише сръбското издание „Блиц“.

В южната част на областта Банат градушката беше голяма колкото топка за тенис. В резултат на обилните валежи улиците на Крагуевац се превърнаха в реки, предаде РТС.

Поради лошото време кметът на Чачак обяви извънредно положение в целия град. Градушката е предизвикала големи щети в близкото село Горня Горевница.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Сърбияградушка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
До Ти да видишТи да видиш у Софията как още стоят дупките по покривите на колите от подобна градушка от 2014 година. Помня много добре онзи 8 юли. И колкото повече се издевателства върху тази планета, толкова по-често ще се случват такива явления!
8
2
 
1
 
! Отговори
Мл. преди 4 години
Банат и Крагуевец не са части от Сърбия- това е сръбска окупационна зона в северозападна България а Сърбия и Русия са предатели на "славянството",което е създадено от Българи!
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако ще и с размерите на футболно игрище да е градушката, на продажна Сърбия све ще й е малко!
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ХАAРП ОРЪЖИЕ ....... HARP WEAPON.......
5
1
 
4
 
! Отговори
Менто преди 4 години
Портокал с размерите на град удари Сърбия.!.
4
1
 
4
 
! Отговори
Владо преди 4 години
Страшно заглавие. Зачудих се какъв е този град в Сърбия, голям колкото портокал и как така е ударил и какво!?
3
0
 
8
 
! Отговори
Миро преди 4 години
От както имам интернет такава големина на ледени късове паднали от облаците не съм виждал.Преди години видях щетите, които нанесе къде по-малък по големина град в с. Баня Смолянско.Само преди 14 дена на остров Тасос падна град с големина на едър лешник. Но имаше парчета паднали в градинката с големина на кибритена кутийка, които си запазиха големината. Природата взе да ни отмъщава за дейността ни.
2
20
 
5
 
! Отговори
Ти да видиш преди 4 години
Леден къс с такъв размер няма как да остане непокътнат при падане от няколкостотин метра и при среща със земята,ще се пръсне!Плескавиците нещо преувеличават!
1
39
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
100% факе нюс, и аз като замразя 50-100 балона с вода , после ги разхвърлям из двора- две снимки и айде , станах известен