Lasurit eshop

Нов глобален модел на KIA дебютира в Индия

KIA Seltos

KIA Seltos

Реклама Opel Stock
KIA избра Индия за място на световната премиера на изцяло новия си глобален модел Seltos, за който анонсират, че е изтънчен и високотехнологичен с богат набор системи за повишаване на безопасността.

Kia Seltos ще се произвежда произвежда в два завода на марката- в Индия и в Корея, а пазарното му лансиране е планирано за втората половина на тази година. Автомобилът, за който от марката споделят, че ще бъде с достъпна цена, ще се предлага с избор между 1.6-литров T-GDI бензинов турбоагрегат със 177 конски сили, отново бензинов, но двулитров атмосферен със 149 конски сили и с 1.6-литров дизелов със 136 конски сили.

В зависимост от пазара, Seltos ще бъде наличен във варианти със седемстепенна роботизирана предавателна кутия, шестстепенна автоматична или CVT трансмисия, а клиентите ще могат да избират между три режима на работа на автомобила, посредством системата Drive Mode Select- Normal, Eco и Sport.

В зависимост от нивото на изпълнение, в оборудването на Seltos ще могат да бъдат открити бордова система с 10.25-инчов екран, аудиосистема Bose, индиректна система за осветление на интериора Sound Mood Lighting, шест предпазни въздушни възглавници, система за контрол на сцеплението на гумите с пътя, система за подпомагане на потеглянето по наклон, паркинг асистент и други. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024