Адекватната партийна субсидия е 5-6 лева, смята Гарелов

Темата за субсидиите в такъв момент не е уместна, смята той
23 юни 2019 22:22, Красимир Ангелов
77

"Очаквах след изборите да дойде успокоение, нормализиране на политическата работа. Вместо това виждаме почти по детински изживяване на случилото се. Вкарването на темата за субсидиите в такъв момент не е уместно", обяви в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR журналистът Иван Гарелов.

"Колкото до субсидиите - партиите много добре знаят, че това е неуместно! Правят го на инат", смята легендарният журналист.

По думите му предложението е ехидно и с ирония и то категорично няма да мине. "Адекватната субсидия е 5-6 лева", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички комунисти на амбразурата.
41
0
 
12
 
! Отговори
Младежчето преди 4 години
Дедо Гарелов откакто спря да води Панорама,явно му е много скучно и се чуди по коя телевизия да се появи и какви глупости да говори.Чичеее,намери си хоби.
40
1
 
14
 
! Отговори
ДО ГАРЕЛОВ преди 4 години
Дедо , Народа каза 1 лев - не се напъвай , ще вдигнеш Кръвното .
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да резнат крачката на мастодонта бсп, пък ще видим.
38
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДО 39Леле мале, горките смазани американци..... Смазани, смазани, ама всички към Америка бягат.Нека и нас ни "смазат", но да сме като в Америка!///Нали ти написах,че не ни интересува тяхната система,защото сме в Европа и трябва да се съобразяваме с ЕС и Европа,а в щатите не са само две партии,*** да провериш и тогава си пиши приказките,там е демокрация и също имат и други партии,не са само две!
37
3
 
12
 
! Отговори
ДО 39 преди 4 години
Леле мале, горките смазани американци..... Смазани, смазани, ама всички към Америка бягат.Нека и нас ни "смазат", но да сме като в Америка!
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има и една статия на Б.Бонев в "Свободен народ" - "ТАЗИ МАФИЯ Е НА ВЛАСТ. НАЙ-ТЪПАТА"Да се смее ли човек,да плаче ли?
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно, че и БСП-то смятат като Гарелов!?
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТова не са глупости,първо - в щатите не са само две партии,но това нас не ни интересува,защото ние сме В ЕВРОПА и ЕС,ако не си забелязъл(а).Второ - двупартийната система означава смърт за свободата и демокрацията,смърт на свободното слово,смърт на независимите партии,предпочитам да има хиляда партии,отколкото двупартийна система,която е изгоидна на олигарсите и смазва населението!
33
1
 
16
 
! Отговори
ABC преди 4 години
Субсидия като в Словакия: по 0,30 евро на глас! Или само от членски внос!
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
стига глупости, като имат субсидии защо има корупция? Намаляването на субсидията ще доведе до намаляването на партиите. У нас какви ли не партии има само и само да взимат субсидии. Онзи от Мадрид без помощта на бизнеса щеше ли да се върне и да спечели изборите? В САЩ има две партии и това е достатъчно! Да сте чули при тях заврян зет или някой първия му работен ден да е в парламента
31
0
 
18
 
! Отговори
а? преди 4 години
Агенти кои бяхте бе Гарелов, Коритаров, Марков, Каракачанов, Цветанов ? Колко човешки съдби сте затрили и с какви очи продължавате да се киприте пред хората ?
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
прочетете цялата статия от "Свободно слово",заглавието е "Цветанов се завръща на бяло магаре като скрит купувач на ЧЕЗ"Ако ГЕРБ не победи,а те може би няма да победят,пак Цвъ ще е в управлението,защо ручахте жабетата,като полза никаква?Някога са наричали Цанков "кървавия професор" и "черното було на България",историята се повтаря.Сега дилемата е да се гласува ли за ГЕРБ в тази ситуация или да не се гласува.И в двата случая народа е прекаран.
29
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора направете нещо,партиите защо мълчат?Тази фирма е изгонена и осъдена в три държави,а сега ще се натресат в България и ще продават ток на софиянци.Софиянци,крепостни,зависими доживот селяни ли искат да стават?Само БСП коментират това,всички останали мълчат.
28
1
 
6
 
! Отговори
ХХ преди 4 години
До 334-Референдума включваше и мажоритарен вот.Не се чува нищо по този въпрос.Май на *** на лидерите не им стиска,дискусия по този въпрос
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте какво пише в "Свободно слово","Цветанов се завръща на бяло магаре като скрит купувач на ЧЕЗ","......Ако Цветанов реши да реализира амбициите си за политически реваншизъм, електроразпрделителният монополист му е идеален трамплин. Досега Цветанов имаше 1 милион служители/крепостни от администрацията по общини, държавни ведомства и местни феодали. Те гласуваха чинно и под строй за неговата партия. (Партията е на Цветанов, казваше шефа му доскоро). Сега Цв. Цв. ще си има 2,2 милиона заложници/пленици/крепостни по неволя абонати на #ЧЕЗ, в тч жителите на столицата и държ
26
2
 
1
 
! Отговори
България-мащеха преди 4 години
До ДЕЦА ТРЯБВАТте забягнаха за чужбина! Майка Турция ще ги прибере и изгледа като собствени деца!
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А га беше в студиото при Слави, друга песен пееше...
24
7
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До 334: "Така реши народът на референдума..". Нищо подобно. Референдумът не събра необходимият брой гласове, за да бъдат резултатите от него задължителни. Никой не гледаше на сериозно на този референдум, пренебрегнаха го и партиите, и избирателите. Партиите се усетиха, но късно. Сега банкянският тарикат се възползва от г'лупостите на Слави за да остави опозицията без субсидии. За една минута клип телевизиите искат по 5000 лева, а Бойко прави шоу и реже ленти предизборно съвсем безплатно
23
4
 
8
 
! Отговори
334 преди 4 години
Защо продължавате да го дъвчите, след като ние, 2 500 000 българи, вече се произнесохме! Защо преди референдума не се показахте, плъхове такива! Ами защото не вярвахте, че ще гласуваме. И отново ни заявявате, че гласът ни няма значение, че ако се променя нещо, то ще става в тесния кръг на управляващите. И така да обезсмисляте всяко допитване до нас...