Lasurit

760 конски сили за най-мощния сериен Ford

MUSTANG SHELBY GT500 2020

MUSTANG SHELBY GT500 2020

Реклама Skoda Monte Carlo
В началото на годината Ford разкри първите подробности за суперспротната версия Shelby GT500 на Mustang 2020, но запази в тайна мощността, на която ще могат да разчитат собствениците на автомобила.

Слагайки край на неизвестните, Ford обяви, че задвижващият агрегат на Mustang Shelby GT500 2020 ще бъде в състояние да генерира максимална мощност от 760 конски сили и по този начин се превръща в най-мощната кола на марката, която има право да се движи свободно по световните пътища.

Mustang Shelby GT500 идва с 5.2-литров, V-образен, осемцилиндров двигател, който е комбиниран с иновативна 7-степенна роботизирана предавателна кутия.

Суперспортният автомобил е оборудван също така със специално оптимизирано окачване, уникални за модела гуми Michelin, подобрена спирачна система, внушителен аеродинамичен пакет, карбонови 20-цолови джанти и много други, и е в състояние да се ускори от 0 до 96 км/ч за малко над 3 секунди.

Mustang Shelby GT500 се отличава с луксозно изпълнен интериор с карбонови и алуминиеви апликации, висококачествени материали, възможност за поръчка на състезателни седалки Recaro, луксозна аудиосистема B&O Play, инфо-комуникационна и мултимедийна система SYNC® 3 с 8-инчов екран. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024