Германци обмислят да правят предприятие във Видин

Фирмата произвежда машини за заваряване
5 юни 2019 21:37, Анисия Иванова
15
Германци обмислят да правят предприятие във Видин
Архив: Reuters

Германски инвеститори обмислят да изградят предприятие във Видин. Кметът Огнян Ценков днес се е срещнал с потенциалните инвеститори, съобщиха от общината.

Дейността на немската фирма "IDEAL-Werk" е насочена към производство на машини за заваряване за автомобилостроенето, строителството и др.

Собственикът на фирмата Райнер Пумпе заедно с част от производствения си екип се срещнал с кмета на града.

Инвеститорите проявяват интерес към изграждане на съвместно предприятие с видинска фирма, която се занимава с машиностроене.

На срещата Ценков е представил пред потенциалните инвеститори Видин и региона, като е подчертал, че инвеститорският интерес към града е голям.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ххх"който и да е смислен бизнес в големите БГ градове може да си позволи за плаща поне 2000-2500 лв средни заплати за добри кадри и да е на печалба .. но пуста алчност"Да, ама 90% не са смислени.
10
1
 
2
 
! Отговори
Meн преди 4 години
Само си мислят
9
0
 
2
 
! Отговори
КАМПАНИЯ преди 4 години
Поредния блед опит да се направи предизборна кампания посредством лъжи. 4 години си барат топките, сега предизборно решили инвеститори да викат. Мога от сега да предположа, че нито тази, нито каквато и да е друга инвестиция няма да се реализира и регионът ще продължи да бъде най-бедния в европейския съюз.
8
1
 
12
 
! Отговори
В. преди 4 години
Само обмислят и народът се храни с новини за някога, някъде... Поредната администрация,която не може да се справи с комарите, камо ли инвеститори да привлича.
7
0
 
12
 
! Отговори
ххх преди 4 години
откъде щели да дойдат кадрите... кадри има, но срещу нормално заплащане който и да е смислен бизнес в големите БГ градове може да си позволи за плаща поне 2000-2500 лв средни заплати за добри кадри и да е на печалба .. но пуста алчноста това че ауди мислели да идват в българия а отишли в сърбия е пълна измислица
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Маде ин *** - чакай от умрял писмо!
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Oще преди 25 години бяха изгонени повечето сериозни инвеститори от мутренските структури на държавно ниво. След това и хората емигрираха. Сега искат с трици да ловят мамуни. Успех!
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудесно, но от къде ще дойдат кадрите?
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горкия човечец. Само ако знае с какво се захваща и с какви крадци, мошеници и тарикати ще си има работа. Като почнеш от чистачката и градинаря, минеш през охраната, производството, мениджмънта, а когато му се наложи да се срещне с купищата хиени на държавна хранилка, настанени по агенции, служби, службички, одаи и пърдулки, ще му се иска да скочи в Дунава.
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обмислят щото са им казали че тука работят за до 1000лв.Иначе са много готини до момента ента в който трябва да се говори за пари.Защо им е да местят от Германия ия производство.Нашия проблем е че заради назначените орбаджии и невежи крадци в политиката не можем да направим държава и икономика и да имаме наши заводи. Тия избушляци не са ми потрябвали .
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще е сериозна грешка!

Спонсорирани публикации