Lasurit

Пуснаха безплатна търсачка за авточасти

Пуснаха безплатна търсачка за авточасти

Пуснаха безплатна търсачка за авточасти

Реклама Skoda Stock
- Услугата е уникална за България и света

Всеки, който търси или има проблеми с намирането на определена автомобилна част вече може да я намери, напълно безплатно в нова онлайн платформа - masterparts.bg. Услугата на Masterparts е уникална за България и света. Компанията оперира в над 33 държави, но предлаганата у нас функционалност няма аналог в момента.

За разлика от опериращите в момента подобни търсачки, тази на Masterparts разчита на оператор и не е автоматизирана. При търсене на определена част в търговската мрежа служител на компанията съдейства в цялата процедура – първо, въвеждането на правилните данни за превозното средство и търсена част след това екип от специалисти намират и предлагат няколко варианта на желаната част от различни производители и състояние – ново, употребявано, рециклирано. След одобрението на офертата от клиента, се организира пратката и доставката на желания адрес. Така най-вече се пести време и нерви, а и клиентите имат възможност да избират различни варианти на частите, които търсят.

Компанията разчита само на доказани компании и не преследва голям оборот на всяка цена. „Нашите клиенти са тези, които ценят времето си. Затова ние им помагаме най-вече в това, да намерят бързо това, което търсят. Предлагаме частите на обявените от търговците цени и не слагаме своя надценка. Ние не работим с всички компании, които продават употребявани части, а само с тези, на които вярваме.

Категорично предлагаме само гарантирани продукти. Компанията има клонове по света, но реално е български стартъп. Операторите ни са добри специалисти, който преминават през специално обучение, за да работят с програмите ни, както и индивидуално се обучават от нашите партньори, като предлагат всички специализирани услуги по най-добрият начин“, коментира Юрий Иванов, изпълнителен директор на Masterparts.

На практика Masterparts е посредник по намирането на частите и организатор на доставката им до зададения адрес. В момента услугите им използват не само физически лица, а и много сервизи и фирми с големи автопаркове. Това, което не се намира на пазара, фирмата го поръчва да се изработи специално за клиентите, а в плановете за развитие е превръщането й в портал за клиенти, на които им предстои сервизиране на автомобил и осигуряването на комплексна услуга – до предлагането на доверен сервиз, запазване на час и проверка на цената на услугата. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BG Авто Honda

Honda ZR-V : Когато разумът надделее (Видео)

Апр 17, 2024
Авто Новини Мотоциклети BG Авто Bentley BMW Honda KTM Peugeot Suzuki

Над 70 премиери, нови марки и дебюти на мото пазара в България

Апр 17, 2024