New Dacia Duster

Уникалният електробайк ARC VECTOR идва догодина. Цената стартира от почти 200 000 лева

ARC VECTOR

ARC VECTOR

Реклама Renault Arkana
ARC VECTOR, създателите на който коментират, че ще бъде най-технологичната двуколесна машина в света, ще бъде пуснат в производство в Южен Уелс в края на следващата година. Базовата цена на електрическия мотоциклет, който ще бъде сглобяван единствено и само по поръчка, ще бъде 90 000 английски лири или малко под 200 000 лева.

Това, което отличава ARC VECTOR от всеки друг мотоциклет на пазара е не неговата изцяло електрическа задвижваща система, а екзотични материали, впечатляваща конструкция и дизайн, и бордовият HMI (Human Machine Interface) интерфейс. Основен акцент при двуколесната машина са специалният костюм, оборудван с вибромотори за обратна връзка към водача, както и свързаната и оборудвана с прожекционен head-up екран каска.

Мощността на мотора на ARC VECTOR е 133 конски сили, въртящият момент е 148 Нм, а батерията му обещава автономен пробег от до 430 километра. Машината ще бъде в състояние да предложи възможност за ускорение от 0 до 96 км/ч за 3 секунди, максималната скорост на движение е 200 км/ч. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Мотоциклети Авто глобус

Harley-Davidson Experience Tour започна

Апр 22, 2024
Авто Новини Мотоциклети BG Авто BMW Honda

Огромен интерес още в първия ден на Moto Expo 2024

Апр 21, 2024