Скрипал: При мен всичко е нормално. При Юлечка също

Агентът оставил съобщение на телефона на племенницата си
23 май 2019 21:30, Анисия Иванова
38
Скрипал: При мен всичко е нормално. При Юлечка също
Архив: Reuters

Известен руски всекидневник публикува на уебсайта си аудиосъобщение, което твърди, че е направено от бившия двоен агент Сергей Скрипал, предаде Франс прес.

Според таблоид "Московский комсомолец" 30-секундният запис е съобщение, оставено от Скрипал на телефонния секретар на племенницата му Виктория, която живее в Русия. Той й се обадил на 9 май по случай Деня на победата над нацистите през Втората световна война. 

Аферата "Скрипал": Хроника на един скандал с отровен привкус

"При мен всичко е нормално. При Юлечка също", казва той, имайки предвид дъщеря си Юлия, с която бяха намерени в безсъзнание на 4 март 2018 г. в английския град Солсбъри.

Оттогава Сергей Скрипал не е виждан и не се е изявявал публично. 

"Искам да разбера вие как сте?", добавя 67-годишният Скрипал, бивш полковник в руското разузнаване, осъден за шпионаж в полза на Обединеното кралство, а по-късно разменен с други двойни агенти.

Според изданието това е вторият път, в който Скрипал се обажда на Виктория. Първият път е бил преди няколко дни, след като съпругът й е бил ударен на улицата от мъж, обвинил го, че е свързан с двойния агент.

Обединеното кралство обвинява Русия, че стои зад отравянето на Скрипал, а Москва отрича тези "недопустими обвинения".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
4
 
! Отговори
Крали Марко преди 4 години
Този е долен предател. А бг. мъжете нека се женят за рускини ,една кръв сме.Русия е най голямата Българска държава. Ти за ромки ли искаш да се женят ,а?.
27
3
 
11
 
! Отговори
полк. Зверев от ГРУ преди 4 години
До Анонимен под 11Няма да имат още дълго време тези две карикатури/баща и дъщеря/ да се радват на дадените им пари от CIA,за извършените от тях предателствата срещу родната им страна . . .
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смях в залата, ингилизите по голяма глупост от безопасният новичок не можаха да измислят.
25
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скрипал: При мен всичко е нормално. При Юлечка същоПутин: При мен всичко е нормално. При ГРУ също. Търсим ви за да ви доубием.
24
1
 
15
 
! Отговори
към 13 преди 4 години
13, твърдиш, че рускините са готови да избягат даже в България и, че има по няколко стотин брака на рускини с българи всяка година.От твоите думи следва, че няколко стотин българи всяка година се влюбват и не само са готови, но официално се женят за рускини.Няма лошо. Да се плодят в слава на Православието!
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сергей Скрипал се обадил на племенницата си Виктория, живееща в Русия, на 9 май по случай Деня на победата над нацистите през Вeликата Отечествeна война. Той ясно произнася думите "При мен всичко е нормално. При Юлечка също. Искам да разбера вие как сте. Как е Сеня? Искам да ви поздравя с 9 Май - Празника на Победата!"
22
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голяма е мъката на руските служби че не знаят къде са враговете на Путин и фашистка Русия Сергей и Юлия Скрипал. За да си повдигнат смачкания имидж пред оглупялата руска публика постоянно експлоатират тезата "Видите ли ние сме толкова големи професионалисти, че ако ние ги бяхме отровили те щяха да са умрели" В същото време на големите професионалисти постоянно им падат ракетите, горят им самолетите, свалят си собствените самолети, военните им кораби се движат задължително конвоирани от буксири.
21
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Можеш ли да си представиш, да намериш 50 милилитра новичок в боклуджийско кошче в парка в бутилка от парфюм и да се напарфюмираш... А на полицая всички симпроми бяха като за отравяне с халюциноген... Новичок е всичко друго, но не и халюциноген. Само такива като тебе виждат английско доказателства ;))) ВИе виждате много неща, знам ва вас ;)) И извънземни намерихте преди време ;))
20
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В моргата телефон има ли?
19
34
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разберете, нямаме нищо против да се избивате в кочинатаРоссия. Даже трябва да поощряваме този процес. Но недейте да цапате нормалните държави със бойни отровни вещества.
18
34
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доказателства за това, че Просия е най-гадната държава, с 86% фашисти, не са ми нужни.
17
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хей *** станахте смешни , измислете нещо ново. Нямало доказателства, хайли лайкли, Скрипал са заложници и затова говорят така и т.н. Факт е, че дори и Баширов и Петров да си признаят публично или да публикуват заповедта за ликвидирането на Скрипал пак ще продължавате да отричате.
16
5
 
42
 
! Отговори
Английска боза преди 4 години
Тая англиска боза бсе още ли я разплискват?За отровен с нелечима отрова тоя е доста бъбрив :):)
15
40
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин си мисли, че е специален но греши. До един месец след като бъде свален или умре, няма да има нито един негов портрет или снимка в нито едно държавно учреждение. Справка, вижте какво стана със Сталин, Хрушчов, Брежнев, Горбачов.
14
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 11Не, само докато е на власт Путин. Юлия има всички шансове да го надживее.
13
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Юлия Скрипал - поредната рускиня избягала от русия.Рускините са готови да избягат даже в България само да не са в русия.Има по няколко стотин брака на рускини с българи всяка година.
12
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма как да се оцелее след отравяне с новичок. Факта че са живи показва че е постановка. Прочетете как при лабораторни условия от някакви микрограми умират 2-*** души. Тези как оцеляха???
11
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези са обречени цял живот да се крият като плъхове.
10
3
 
20
 
! Отговори
Сталин преди 4 години
Имам едно правило, семейството на предателя е също отговорно и се наказва.
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 6Е, ти пък...........забрави кавичките на "благородните англичани"!!!!!!!! Хи-хи-хи.....чак на мене ми е смешно..........да прикачиш на най-жестоката колонизаторска нация определението "благородни".....Господи, какво кощунство!!!