Lasurit eshop

Renault показа ARKANA за Русия (Видео)

Renault ARKANA

Renault ARKANA

Реклама Nissan X-Trail
Днес Renault разпространи първата официална информация, снимки и видео за изцяло новия си модел ARKANA, който ще се присъедини ексклузивно към портфолиото на марката, налично на руския автомобилен пазар.

Моделът ARKANA беше представен под формата на изложбен модел през миналата година по време на международното изложение в Москва, а сега от Renault го представят в серийната версия, която ще бъде пусната в продажба в Русия през лятото на тази година.

От френската марка споделят, че завършената версия на ARKANA се отличава минимално от изложбената, като запазва напълно купеобразното си SUV изпълнение. При лансирането си на пазара, моделът ще бъде наличен в избор между седем основни екстериорни цвята, стандартно със 17-цолови джанти, изпълнен според актуалната стилистика на компанията просторен и високо технологичен интериор, система Renault EASY LINK с 8-инчов чувствителен на допир екран, адаптивната технология MULTI-SENSE с избор между три режима на работа- Eco, Sport и My sense) и други.



Renault ARKANA ще предложи на бъдещите си собственици възможност да превозват товари с обем от 508 до 1333 литра, а задвижването е поверено на пионерният за руския пазар бензинов TCe 150 двигател с максимална мощност от 150 конски сили и максимален въртящ момент от 250 Нм.

Двигателят на ARKANA е комбиниран с X-Tronic автоматична предавателна кутия и интелигентна система за задвижване на четирите колела All Mode 4x4-i. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Honda

Honda оглавява изложба по време на Седмицата на дизайна в Милано

Мар 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024