Каракачанов: Нямам информация за нов Костинброд

Кампанията за евроизборите се превърна в цирк
20 май 2019 09:38,
19
Каракачанов: Нямам информация за нов Костинброд
Снимка: архив "Булфото"

Няма да се учудя, ако някои е замислил подобен сценарий на този в Костинброд. Факт е, че има хора, които разчитат да спечелят някой друг глас отгоре с оплюване на опонента. Нямам информация за манипулация като тази в Костинброд. Това каза лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов пред NOVA по повод на изказаното от премиера предположение по време на централното предизборно събитие на ГЕРБ за манипулация на предстоящия вот.

Още по темата

Борисов: Никой не се бил родил премиер, министър... Оставките са пречистване!

„Като гледам как започна кампанията още преди нейния официален старт с много лъжи и клевети в много отношения, помните, че аз прогнозирах, че тази кампания ще бъде компромантна. За съжаление, вместо да оставим хората, които се борят за европарламента да обясняват каква визия имат те за българския интерес в Европа, нещата се превърнаха в цирк”, каза той.

Лидерът на ВМРО коментира и предложението на парламентарната група на партията за затвор и глоба от 10 до 15 хил. лв. и наказание „лишаване от свобода” до 4 години за лица, които обиждат или клеветят, но са евродепутати, депутати, министри или председатели на политически партии. „Не смятате ли, че нормално, когато един човек, който е облечен с власт, има имунитет, лъже, клевети и обижда и никой не му търси отговорност, защото той се ползва с някаква власт. Вижте, някой, срещу когото има четири дела, продължава да обяснява за някаква паспортна мафия и глупости, при положение, че и ДАНС и Специализираната прокуратура са казали, че няма нищо такова, някой продължава да клевети. Това са ненормални неща”, каза той.

„За мен Европа е люлката на християнската цивилизация и след изборите трябва да я запазим такава”, каза той. Каракачанов заяви категорично, че не се срамува от това, което е правил в политиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
5
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
А дали има информация за едни 50 000 000 ? ,които един дебеланко взе от едни Бг паспорти ???
15
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 4 години
агенте ,а имаш ли информация ,за задържаните албански терористи,с твоите паспорти.
14
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 8Първо се научи да пишеш на кирилица, а после контактувай с нас!
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че то такава "информация" има само в тиквата (пардон....в главата) на нашичкия министър-председател!!! Боже, по-смешен от този министър-председател не сме имали, може би като поведение по-смешен беше само наш роско!
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямал информация. Ами, че то при 7 милиони напечетани бюлетини има бол за фалшифициране.
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисля си, че мутрите гласят тотална изборна машинация и на принципа гузен негонен бяга се опитват да манипулират и бягат от отговорност! Няма честни избори в България!
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 2. Аха, имотна сделка значи? А защо точно сега?
9
7
 
4
 
! Отговори
Валери преди 4 години
До зевс и манипулация. Ццц, мислех, че не са останали ***.оти, които да не са разбрали, че Костинбродската афера беше дело на Станишев и Доган.
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Maja manolova drugara i barekov vi raskri v kostin brod sega kataka4smov podgasniki na gerb treperat oschte kokala ne im se puska vlasta gi pravi debeli bogati nahalni kakvo stsva s samoletite be e16 ? Skapi4ki sa debelazi avanta ot usa njama avsntata sabg e samo ot putin ako iska oba4e aude jaschte piite i debeleite vs sa vas e gratis karaka4anov e v apartam gei no ne e podal ostavka mareschki mu raskasva igrata po tv
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е какъв сценарих Костинброд - та нали хванаха герберски бюлетини за манипулация? Кой им е виновен за мерака да манипулират. То и с апартаментите го наричат сценарий - кой им е виновен, че купуват на данъчна оценка и не декларират.
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната димка на селския тарикат тиквето, откакто оцвък оцвък започна да фалшифицира изборните протоколи герберастите рязко започнаха да печелят, а печатане на блетини не им е нужно...
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А имаш ли инфо Какво стана с продажбата на Бг паспорти? с тераската кво стана? с големите обещания от предишните избори ? Верно,че народа е просттт ,ама може би Този път помни!
4
2
 
19
 
! Отговори
Манипулация? преди 4 години
Откритите в Костинброд бюлетини, напечатани над зададената поръчка и подготвени за тайно изпращане не бяха манипулация, а подготовка за фалшифичиране на изборите. За тези избори ГЕРБ и т.н. патриоти също са подготвили условия за фалшификации. Решенията в комисиите вече не се вземат с две трети от гласовете, а с просто мнозинство. И мнозинството на ГЕРБ и патриотите може да легализира всяка фалшификация в изборния процес.Няма лесно да се оттървем от Бойко и ГЕРБ. Много се усъвършенстваха.
3
16
 
10
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
То и за стария Костинброд нямаше информация , ама в деня за размисъл Манолова и Бареков пуснаха димката и Борисов загуби поне 30 % от избирателите си. Така действа комуниста. Удар под кръста, когато най не очакваш.
2
8
 
15
 
! Отговори
zeus преди 4 години
Е то Костинброд си беше вътрешен сценарий на ГЕРБ, да не забравяме, че Росен Желязков вместо в затвора сега е министър на транспорта. Иначе днес излезе и първата интересна имотна сделка на Баце, ама тук едва ли ще се пише за нея ;)
1
5
 
12
 
! Отговори
гълъб гривяк преди 4 години
Няма да има в Костинброд - ще има В ЕЛИН ПЕЛИН ( прочетено на обратно НИ ЛЕП , НИ ЛЕВ )