Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2019 19:19 - фалшивите хора,обичат..фалша!! спр М68
Автор: eva666 Категория: Други   
Прочетен: 632 Коментари: 6 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


image


Нищо не плаши евреите толкова много колкото съвършеното единство на другите: единство от чувството да си част от някакво движение, да си част от хората. Затова евреите винаги ще бъдат за „демокрация”, чието единствено предимство е, че е враг на нациите. Защото демокрацията ще разруши единството и духа на хората…”

Корнелиу Зелеа Кодреану (Corneliu Zelea Codreanu), 27.03.2014 г.

therealistreport.com, 27 март 2014 г.
Превод: Десислава Атанасова/Българска Легия за информационна защита

Мнимият „Холокост” на „шест милиона евреи”, извършен от Адолф Хитлер и националсоциалистическа  Германия по време на Втората световна война (ВСВ),
е най-голямата лъжа, пробутвана някога на човечеството.
Самата идея, че германците са организирали и реализирали сложен заговор, включващ „газови камери на смъртта” и други варварски, садистични форми на масови убийства, предназначени да изтребят европейските евреи по време на ВСВ, е смехотворна сама по себе си, ако човек се поспре за малко и помисли върху нея обективно.

 

Националсоциалистическа  Германия и нейните съюзници са се били на няколко фронта срещу някои от най-могъщите нации в света по това време, в това число САЩ, Британската империя и Съветския съюз. Идеята, че те биха отклонили ценните си, и изключително недостатъчни, ресурси и човешка сила за осъществяването на системна кампания за масови убийства, специално предназначени за унищожението на европейските евреи, е абсурд...

Не е имало никакъв германски заговор за систематичен геноцид и изтребление на европейското еврейство по време на ВСВ. Не е имало никакви „газови камери на смъртта”, използвани за убиване на евреи или други „нежелани”. Изградената и управлява от германците и техните съюзници система от концентрационни лагери в голяма част от Европа по време на войната е просто мрежа от трудови, транзитни, индустриални и други съоръжения за задържане, а не „лагери на смъртта”. Евреите, политическите затворници и подривните комунисти (много от които наистина са били евреи), хомосексуалните и много други са задържани, и или принуждавани да работят, или затваряни в управляваните от германците концентрационни лагери и индустриални съоръжения из цяла Европа.

 

Принудените да работят и затворниците са били добре обгрижвани, поне до края на войната, когато германските линии за снабдяване са разрушени и настъпва хаос вследствие на съветската и англо-американската инвазии на германска територия.
Те са били добре хранени, добре снабдени, имали са медицинско обслужване и забавления. Било им е позволено да посещават концерти, да организират игри, да се занимават с музика и спорт.Ако германците са имали адското желание да избият тези хора, защо ще им осигуряват медицински грижи и ще им позволяват да се забавляват?

Цялото описание на ВСВ, и особено фалшивата история за „Холокоста”, е в основата си точно противоположна на това, което са ни казвали и учили.

  image

Ролята на еврейския Холивуд и на организираната интернационална еврейска общност

 

Еврейските пропагандатори чрез контрола си върху медиите изцяло са преобърнали реалната ситуация и са обвинили германците за започването на войната и за извършването на всички предполагаеми зверства, докато в действителност германците и техните съюзници са били най-дисциплинираните, почтени и честни сили, воюващи в тази братоубийствена война, предизвикана от евреите. Германците и техните съюзници са всъщност тези, които са били подложени на истински холокост – реален геноцид – по време на ВСВ, а не еврейското население на Европа.

Смелият историк-ревизионист и филмов продуцент Ерик Хънт (Eric Hunt) е свършил майсторска работа не само като е развенчал твърденията за фалшивия еврейски „Холокост”, но и като е демонстрирал колко изцяло смехотворни и абсурдни са „свидетелствата” на мнимите „оцелели от Холокоста”.

На практика в почти всички случаи мнимите „оцелели от Холокоста” са или изцяло измислени, или възмутително са разкрасили спомените си от ВСВ, или са дали свидетелства, които всъщност дискредитират и опровергават някои аспекти от официалната версия за „Холокоста” (особено що се отнася до мнимите „лагери за унищожение” на Изток, често споменавани като „лагери на смъртта” или „фабрики за смърт”). Наскоро интервюирах Ерик Хънт за Докладът на реалиста, интервюто може да се намери на сайта. Непременно намерете време и гледайте филмите „Последните дни на голямата лъжа” (The Last Days of the Big Lie) и „Измислицата за еврейските газови камери” (The Jewish Gas Chamber Hoax), на които Ерик е продуцент.

Истината е, че историята за „Холокоста” – как шест милиона евреи били преследвани, малтретирани и систематично изтребвани от „тези дяволи нацистите” по време на ВСВ – безкрайно пробутвана и преповтаряна от евреите, притежаващи масмедиите, Холивуд и „развлекателната”индустрия, а също и от образователните и политическите институции, е стопроцентова лъжа почти във всяко едно отношение. Германците просто са искали евреите да напуснат Германия, тъй като ясно и точно са ги разпознали като врагове, като враждебна и заплашителна сила, която работи за покваряването, развращаването и унищожаването на германската нация и западната цивилизация.

 


със съкр...




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eva666 - още..Истини! поредната ми просветит.лекция за др.мъро69/ щот е ..лизач)
18.05.2019 19:25
Еврейските пропагандатори чрез контрола си върху медиите изцяло са преобърнали реалната ситуация и са обвинили германците за започването на войната и за извършването на всички предполагаеми зверства, докато в действителност германците и техните съюзници са били най-дисциплинираните, почтени и честни сили, воюващи в тази братоубийствена война, предизвикана от евреите. Германците и техните съюзници са всъщност тези, които са били подложени на истински холокост – реален геноцид – по време на ВСВ, а не еврейското население на Европа.
цитирай
2. level6661 - “Докладът на Лойхтер”: //holocausthandbooks.com/dl/16-tlr.pdf
18.05.2019 20:18
В края на 20-ти век „Холокостът” се купува и продава” пише Тим Кол (Tim Cole), професор по история, специализирал върху Холкоста в Бристолския университет, в книгата си „Да продадеш Холокоста: От Аушвиц до Шиндлер. Как историята се купува, опакова и продава”. „Накратко, Шоа (еврейската дума за холокост) бизнесът е голям бизнес.” (Selling the Holocaust: From Auschwitz to Schindler. How History is Bought, Packaged and Sold).

„Холокостът” действително е индустрия в момента – стока за широка употреба, безконечно натрапвана и произвеждана от академици, политици, официални правителствени лица, международни политически организации като ООН, медийни магнати, холивудски продуценти, организирани еврейски общности, еврейската държава Израел и други, свързани с рекета „Холокост”.
цитирай
3. level6661 - анонимен трол,който ми дебатира..със СМИ-факти е..4рвен предател и слуга
18.05.2019 20:22
ИЗ “ИЗМАМАТА ХОЛОКОСТ” от Юрген Граф


Юрген Граф
– При нито една аутопсия на концлагерист не е установено умъртвяване с газ като причина за смъртта.
цитирай
4. papurov - Ба, колко са ни лъгали! Тая ста...
18.05.2019 20:25
Ба, колко са ни лъгали!
Тая статия, ако можеш я преведи на немски и я публикувай там в някой блог. Още по-добре направо я разпрати по медиите. Те трябва да научат истината, а ти безспорно я знаеш!
цитирай
5. eva666 - ?...на немски има достат.литература..
18.05.2019 20:35
не аз откривам ..топлата вода...
явно, които са информирани, мълчат...
а, които не са, пишат Червени...глупотевини всеки ден
тук е така, нали забелязваш, папуров
цитирай
6. anonimen65 - saglasna s kazanoto tuk, no zashto i ...
19.05.2019 15:16
saglasna s kazanoto tuk,no zashto i ot kakvo togava sme spasili evreite jiveeshti u nas vsashtnost e pravil meditsinskite opiti dali ne sa preimenuvani evrei?
цитирай
7. eva666 - ? съжалявам, не пиша..
19.05.2019 18:44
на шльокавица, не ми е понятен въпроса, също така..
разб се, еРвеите се делят на два вида..
ашкенази, и сеферади, а също така ,броят на ционистите сред тях е сравнително малък..
дългаа история, за нов пост
благ за вниманието..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eva666
Категория: Други
Прочетен: 533170
Постинги: 320
Коментари: 2318
Гласове: 1162
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол