"Перките" по "Графа" в историята, сложиха колчета

Ограничителите неведнъж бяха причина за инциденти
Обновена: 18 май 2019 16:48 | 18 май 2019 16:47, Екип на Bulgaria On Air
34
"Перките" по "Графа" в историята, сложиха колчета
Кадър: Bulgaria ON AIR

Прословутите перки на столичната улица "Граф Игнатиев" бяха отстранени физически.

Още по темата
Придобилите печална популярност ограничители неведнъж ставаха повод за възмущение в социалните мрежи и общественото пространство, а няколко души буквално пострадаха, като се препънаха в тях, предаде Bulgaria ON AIR.

След редица негативни отзиви за ограничителите и множество инциденти, Столичната община взе решение те да бъдат заменени с колчета.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
9
 
! Отговори
неописуем резил! преди 4 години
За 25 милиона можеха да докарат турски или македонски майстори да наредят равно изначално грозните плочи. Снощи като вървяхме с чужденци през градинката пред Худ. академия, в която картофената леля е турила подово осветление, подчертаващо страшните неравности, изпитах силен срам и гняв. Подиграха се със София крадливците!
28
2
 
10
 
! Отговори
Дзъ преди 4 години
Снощи перките си стоя а и дебнеха в тъмното за нови жертви. Фалшива новина!
27
2
 
10
 
! Отговори
ддд преди 4 години
Улицата има вид на *** и стара, сякаш е ремонтирана преди 40 години, а не през последната година. Поне да я бяха наредили с истински гранитни павета, които извадиха от много улици в града и къде са отишли не се знае. Умопомрачителна работа. Направо е за без коментар.....
26
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям срам е този ремонт. Абсолютна грозотия. И цветовете, и материалите, и качеството на изпълнението - пълна трагедия. Не знам колко пари са се излели досега в този ремонт, но резултатът по никакъв начин не го заслужава. В момента плочките изглеждат все едно са хванали една банда шведи и са им казали да ги сложат как да е, колкото да отбият номера. Ама точно така изглежда. И мисля че и точно така е протекъл ремонтът - едни хора са взели парите и са поръчали на едни шведи да ремонтират за 1/100
25
18
 
3
 
! Отговори
общинара преди 4 години
Много ви знаят гагите.Нема угодия за софийската селения.Графа е перфектен.На който не му харесва,значи няма вкус!
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А всичките тези каваци Фъндъчката ли ги плати или пак ние балъците?
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сага!
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Казаха, че нарочно ги направили остри, за да не сядат на тях хората.
21
3
 
17
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Кой ще плати сега очевидно мало умното още отначалото решение?
20
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОСТАВКА, НЕКАДЪРНИЦИ !Съсипахте една от най-хубавите улици в София.
19
3
 
34
 
! Отговори
Х преди 4 години
Днес минах от там и изобщо не личи, че е нещо ново. Плочките все едно аз съм ги слагал, тоест аматьорски. Предполага се, че е платено на професионална фирма, занимаваща се с това.
18
4
 
39
 
! Отговори
Първо преди 4 години
Още са си там, в 16ч. минах по графа, засипваха фугите, 2ма работят, 10 седят и пушат цигари. Каквото и да направят грозотията няма да поправят. А качеството на изпълнение е като от съкрати и слепи.
17
6
 
12
 
! Отговори
До bra brakets и т.н преди 4 години
Явно за западна Европа си чувал само че е,,на запад.Преди дни в Кан се откри филмовият фестивал.Мисля че това е на запад и там както и в Ница и Тулон и на други места по Лазурният бряг има такива ограничители-перки,кубове,топки ,колчета,както и в други ЗАПАДНИ страни,но ако не си напускал Люлин или Надежда няма как да си видял и да знаеш това,мушмороко невръстен.
16
3
 
10
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
Позаинтересувай се къде в Европа има ограничителни колчета,кубчета,топки и т.н.,Не дудни напразно .Аман от пъпчиви пубери-разбирачи!!!
15
2
 
16
 
! Отговори
ннякоя си преди 4 години
Интересно, аз ли не виждам, нещо проблем ли имам, ама на обяд минах по Графа...перките си бяха на мястото. Никой и отникъде не ги е махал. Там са си и не видях работници да се навъртат наоколо. За мен това си е фалшива новина отвсякъде!
14
12
 
16
 
! Отговори
bra brackets cancer преди 4 години
В интерес на истината НИКЪДЕ В ЗАПАДНА ЕВРОПА НЯМА ПЕРКИ, ОГРАДИ, БОДЛИВА ТЕЛ, КОЛЧЕТА, изкуствени П'ЕНИСИ.Само в източна ЕВРОПА ФЪНДЪЦИТЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТ,ЧЕ И УПРАВЛЯВАТ. ПОСЛЕ ЗАЩО ХОРАТА СТРАДАЛИ.
13
11
 
18
 
! Отговори
bra brackets cancer преди 4 години
Колчета? Що за нова простотия. Не може ли просто да боядисате една тънка лента както е в Германия.Къде в Западна Европа има колчета? Къде бе Фъндък? Сега ще падне човек, колчето ще го промуши и убие. Фъндъкът ще лежи ли в затвора тогава? Ало, полицията. Чухте ли? Като умре човек паднал върху колчетата, Фъндъка ще лежи ли в затвор?КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК СЛАГА КОЛЧЕТА НА МЯСТО КЪДЕТО МИЛИОНИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА ВЪРВЯТ? ПРОСТИЯ ФЪНДЪК!!!
12
20
 
15
 
! Отговори
Аз преди 4 години
В интерес на истината в много европейски градове има така наречените перки на акули за ограничители, но там никой не се е сетил да ги махне все още..... незнам защо..... може би проблема не е в перките, а в хората.....
11
22
 
8
 
! Отговори
интересно преди 4 години
Заради няколко кекавци махат колчетата.Като не гледат-да се трепат.
10
16
 
7
 
! Отговори
Българин! преди 4 години
То на джигит *** и колчетата ще му пречат - щото НЕ МОЖЕ ДА МИНАВА ОТ КЪДЕТО СИ ИСКА И ДА НАРУШАВА ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА! Живея в краен квартал на средно голям български град! В център на квартала има детска градина, църква, поща и няколко магазина! Между тях има малък площад, който ги отделя от главният път! Преди няколко години на площада точно на границата му с пътя бяха поставени големи масивни циментени блокове! Почти веднага единият беше счупен! Сега вече няколко ги няма!