New Dacia Duster

BMW отбелязва 35 години M5 с лимитирана серия

BMW M5 Edition 35 Years

BMW M5 Edition 35 Years

Реклама Skoda Monte Carlo
За да отбележи 35 години от появата на един от най-емблематичните си спортни автомобили, BMW анонсира лимитираната серия M5 Edition 35 Years.

В специалната серия BMW M5 Edition 35 Years са включени само 350 автомобила, всеки един от собствениците на които ще може да се наслади на върховото му пътно поведение, гарантирано в резултат на работата на най-мощния двигател в цялата история на модификацията.

Серията M5 Edition 35 Years, която ще бъде налична за закупуване от юли тази година, е разработена на базата на топ изпълнението M5 Competition, което е оборудвано с V8 M TwinPower Turbo двигател с внушителните 625 конски сили максимална мощност и 750 Нм максимален въртящ момент. Автомобилът разполага също така със специално оптимизирано адаптивно окачване, интелигентна система за задвижване на четирите колела M xDrive и Active M диференциал.

С внушителните си измерения, BMW M5 Edition 35 Years е в съсотяние да предложи ускорение от 0 до 100 км/ч за умопомрачителните 3.3 секунди, а границата от 200 км/ч се достига само за 10.8 секунди.

Всеки един от представителите на M5 Edition 35 Years се отличава със специално Frozen Dark Grey цветово изпълнение на екстерира, уникални 20-цолови джанти с Y-образни спици, черни спирачни апарати с карбон-керамични дискове и други. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024