Пирилис остава в ареста заради прегазения ром

Обвинението към бизнесмена е, че умишлено го е убил
Обновена: 16 май 2019 18:11 | 16 май 2019 15:30, Веселина Йорданова
42

Окръжният съд в Пловдив остави в ареста бизнесмена Димитракис Пирилис, който прегази с пикапа си ром, влязъл във фермата му да краде.

Магистратите уважиха искането на прокуратурата за вземане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо Пирилис.

Още по темата
Срещу кипърския гражданин е повдигнато обвинение за това, че на 11 срещу 12 май 2019 г., в землището на Болярино при управление на товарен автомобил умишлено е причинил смъртта на 30-годишния Петър Гаджанов.

"За 17 години престой в България съм инвестирал 5 млн. лева, на никого не съм направил нищо лошо. Много пъти бях ограбван, но полицаите все ми казваха да пия една студена вода. Взеха ми 150-200 животни", заяви Пирилис пред съда, цитиран от "24 часа".

Мярката за неотклонение може да бъде обжалвана в тридневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не умишлено убийство! Самозащита срещу трима.Влезли през нощта да крадат.Имали са сечива с които могат да го убият.За какво са ги носели? Човекът се е защитил от смъртна заплаха.Ясно и просто!
22
1
 
19
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
това е самоотбрана 3 срещу един свобода за фермера
21
0
 
23
 
! Отговори
Не разбрал преди 4 години
Така- някой убиват децата ни, след като не спират на знак Стоп, и плащат някакви си 10 000лв, и не са затворени??? Други защитават имота си от набезите на крадци( с по 10-15 висящи дела, и се разхождат на воля!), прегазят един от тези навлеци-***, и няма помилване? Във всяка една цивилизована страна, когато крадец ти влезне в имота, ти действаш в самозащита, а само в ***, крадец е с най-големи права и съдът го пази. Интересно, ако влезне в имота на прокурора, какво ще стане?
20
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е гавра с човека. В бг не можеш да защитиш себе си и имота си. А престъпници с 14 присъди си джиткат, като у тях си. Ако беше в затвора рома нямаше да е сгазен. Пуснете кипъреца, срам нямате. За това още на 20 избягах от бг...Трагедия
19
0
 
26
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Нека на всички прокурори и съдии им се случи същото - ежедновно да им бъдат разбивани апартаментите, къщите, ограбвани децата и нападани жените .... и нека после да пускат извършителите ..... НЕКА .....
18
2
 
20
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Да живее, Великата червена независима съдебна система.
17
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Идваме рокерите да освободим Пирилис!ЩЕ ВИ научим на демокрация!Стига гаври със истината и свободата!
16
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правосъдие по нашенски.
15
0
 
54
 
! Отговори
Свобода за Пирилис преди 4 години
Свобода за Пирилис. Даже медал заслужава.Вкарайте Лютви Местан в затвора.
14
0
 
66
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Този човек плаща данъци в Протектората! Ония се хранят с неговите данъци и го крадат ! Справедливост ??? Няма такова нещо в Протектората...
13
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И там същото кривосъдие... Защитава се престъпникът, който влиза и граби честния данъкоплатец.
12
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли пак Плевнелиев за заяви, че сме прекрасна държава за инвестиции и Радев е виновен, че говори за корупция и престъпност, пък то било нямало!?
11
2
 
71
 
! Отговори
Как така умишлено?! преди 4 години
Откъде може да знае какво има в люцерната, която вече е била израсла нависоко? Как да допусне, че там се крие живо същество, което вижда светлината на фаровете, чува шума на мотора, но не бяга?Откъде да знаем дали ромът вече не е бил в безсъзнание? Може да е паднал и да си е ударил главата. Може преди това неговите авери да са го млатили, ако са се скарали за нещо.Защо съдът се води по думите на крадци-рецидивисти, влезли през нощта в чужд имот, за да крадат?Какво става тука, бе?!
10
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МВР пак проверява всеки млад гражданин , при въпроса защо отговора е защотото тия на 60 години не представляват интерес. Интересът ви е да се махнем всички и да ви дадът вила в някой обезлюден район без пари при пенсия +40 заплати. Като им казах , че хероина и амфетамина е в гетото в Красна поляна отговора беше - няма такова нещо. Братя терминал 2 и ги оставяйте тия , нито ще им плащам пенсии , нито имам планове всяка седмица да ме проверяват по 3 пъти , защото съм бял, бръснат и млад
9
1
 
68
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Не арест ... орден - "За гражданска доблест" I ва степен заслужава човека!Когато в една държава - рецидивисти и мародери могат да грабят, изнасилват, и убиват гражданите и .... огън да я гори!Важи за цяла copoсоидна Европа впрочем!
8
1
 
53
 
! Отговори
Кипърецът е бил преди 4 години
военен, а после и полицай. Значи мъж на честта и пагона, защитник на реда.Но точно него ще арестуват, обвинят и съдят затова, че е дръзнал да защити от нагли готованци плодовете на труда си.Това ни е наследството от лицемерния морал и репресиите на социализма - едни работят, а други считат, че щом работиш и имаш, трябва да им даваш и на тях, защото ги мързи да работят! А държавата, тоест силите на реда и законодателството винаги са на страната на онзи, който чака наготово и вика "Дай!"
7
1
 
46
 
! Отговори
куршум или бесило преди 4 години
Българи не спете до Ботев и Левски се нарежда един кипърец.
6
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
имал е 5 милки, значи ще има още една, ако иска да излезе
5
0
 
47
 
! Отговори
Справедливост преди 4 години
Прав е кипъреца! И с нас е така, но си траем и седим , както сме седели 5 века под робство! Идва момент когато не издържаш и вършиш глупости, защото е истина , че и на полицаите им ДРЕМЕ! Полицията е от хора без морал , задръжки и заинтересованост! Казват си "е на... имал... взели му , аз като нямам не ми вземат нищо!"!
4
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вбесяващо е това, че и в този случай се повтаря същото, каквото виждаме постоянно - едни работят, влагат труд и финансови средства, а други ги наблюдават отстрани, почесват се, мързелуват и преценяват кога какво могат да задигнат от имането, натрупано с труд.И какво се оказва накрая? Държавата не прави нищо, за да защити работещия данъкоплатец, а когато той сам се защитава, държавният апарат скача срещу него и го обвинява защо не е търпял безропотно въшките, впили се в плътта му!