Кола и автобус на столичния градски транспорт се удариха

Има двама пострадали без опасност за живота им
16 май 2019 13:14,
13
Кола и автобус на столичния градски транспорт се удариха
Снимка: архив, Булфото

Автобус на градския транспорт и лека кола се удариха на кръстовището между булевардите "България" и "Иван Гешов" в София, съобщава bTV.

Инцидентът е станал малко преди  8:30 часа сутринта. Двете превозни средства са с леки щети.

Пострадали са само двама от пътниците в автобуса - жена на 48 години с лека контузия в областта на лицето и мъж на 27 години с контузия на ръката. Прегледани са на място от екип на Спешна помощ.

Движението в района се извършва нормално.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
6
 
! Отговори
Курти преди 4 години
До 1 и 2..........."колеги" като не сте от Град София не се обаждайте. Ходете в други Европейски столици да реализирате менталният си капацитет. Заради такива Номади като Вас се случват инцидентите в моят роден Град. На добър път и не се връщайте в Град София.
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
do 2приятелю,Редовно се возя с автобус и досега не съм видял автобусен шофьор виновен.Между другото знаете ли какво става с хората в засечен автобус ? Особено при по -възрастните всичко зараства бавничко. Ам сигурно не знаете и не ви интересува ...Между другото в Швеция автобусите са с предимство и не се церемонят много, ама те са еврогейове
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бакшишите са по зле,повечето от тях,са с любителски книжки,да не говорим за братята римляни,дето не могат да пишат и са със купени книжки!!!
1
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като ги виждам как шофират шофьорите на автобуси по улиците на София, почти 100% е сигурно, че шофьора на автобуса е виновника, но съм сигурен, че всички пътници в автобуса ще свидетелстват против шофьора на леката кола - е, как така, те в автобус, той в кола, виждал съм го няколко пъти.