Lasurit eshop

ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT ще се проведе този уикенд

ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT ще се проведе този уикенд

ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT ще се проведе този уикенд

Реклама Nissan X-Trail
Близо 60 двойки от цялата страна ще се впуснат в надпреварата на кортовете на Тенис клуб „Левски – София“ този уикенд. Колата на годината – Peugeot 508, ще стане свидетел на тенис мачовете. Любители на тениса в категория смесени двойки ще премерят сили в борбата за голямата награда – 3 дни в Париж с ден на живо на четвъртфиналите на Откритото първенство на Франция по тенис Ролан Гарос.

PEUGEOT играе ключова роля в световния тенис – платинен партньор на ATP Тур, официален превозвач на Ролан Гарос от 35 години. На 18 и 19 май марката организира 19-тото издание на най-големия тенис турнир за любителски двойки – Тенис турнир PEUGEOT.

Много награди и гарантирани емоции ще съпътстват турнира. Формулата на игра е променена, за да осигури повече време на участниците на корта. 1 сет от 6 гейма без предимство, като при равни 6 гейма се играе тайбрек до 7 точки, за мачовете в групите. Финалът ще се играе 2 от 3 къси сета до 4 гейма без предимство, като при 4 равни се играе тайбрек до 7 точки.

Квалификациите стартират в 9:30 ч в събота. В неделя 19 май ще се играят квалификациите за полуфиналите, полуфинал и финал.

Официални партньори на турнира са BNP Paribas, Загорка и Михалково.

Марката партнира с Откритото първенство на Франция по тенис вече 35 години и е официален превозвач на турнира. Вече 19 години София Франс Ауто организира турнира, за да почете синергията между PEUGEOT и тениса. Неизменно тенесистите са съпътсвани от най-новите модели на марката. Тази година Peugeot 508 в цвят Rouge Ultimate, носител на наградата Кола на годината в България 2019, ще краси кортовете.

*Източник: www.peugeot.bg Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Спорт Peugeot

6-ТЕ ЧАСА НА ИМОЛА: PEUGEOT 9X8 2024 готов за състезателния си дебют

Апр 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус

Всичко за ... Новото C3 на Citroen

Апр 16, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Alfa Romeo

Alfa Romeo: Името Milano не е OK? Тогава нека е “Alfa Romeo Junior”!

Апр 16, 2024