Lasurit

Шоуто Луда надпревара 2019 започва!

Шоуто Луда надпревара 2019 започва!

Шоуто Луда надпревара 2019 започва!

Реклама Renault Arkana
- Предстои най-лудото състезание на годината

За четвърта поредна година феновете на автомобилите и състезанията имат възможност да се насладят на най-щурото шоу на годината - Луда надпревара. Театърът на разрушението има нов – по-интересен формат, и обещава още по-луди моменти. Шоуто на 18 и 19 май има нова визия, атрактивни съпътстващи програми и нови категории.

За пръв път в Луда надпревара ще има битка на марките. През първият ден от събитието, дългогодишното съперничество на германските марки BMW, Audi и Mercedes-Benz ще се пренася на арената на Театър на разрушението. Ford и Opel също ще решат своя спорт на бюджетните марки, френските Renault, Citroen и Peugeot излизат срещу италианските FIAT и Alfa Romeo. Японските марки, пословично известни със своята надеждност, трябва да се докажат срещу германските, а след това срещу всички. Накрая трябва да остане само един. Съботният ден на шоуто ще бъде изпълнен с адреналин до краен предел.

А в неделя оцелелите ще се изправят във финалната битка за железния престол на четири гуми. Или на кой колкото са му останали. Луда надпревара 2019 ще предложи на посетителите шоу с кросови мотори по време на паузите, мачкане на автомобили, забавна шоу програма и участие на известни личности от шоубизнеса в състезанието като Спенс, Дидо и Димитър Кърнев от рокгрупата Д2. Едно истинско риалити шоу без нагласен финал с много емоция и адреналин. За финал на арената на разрушението всички ще се веселят на умопомрачително афтърпарти с водещи Играта и Николай Станоев, в което организаторите обещават много музикален и танцови адреналин.

Концепцията на Луда надпревара е зрелищно шоу със собствени ръчно направени автомобили. Правилата варират в зависимост от типа на събитието, но основната цел винаги е една – всички пилоти трябва да покажат завидни умения и стратегия за избягване на удари. Пилотите и техните автомобили трябва да отговарят на изискванията и условията за безопасност, обявени от Луда надпревара. Шоуто има социална кауза - „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“.

Всички, които желаят, могат да опитат в една контролирана и обезопасена среда своите шофьорски умения, предвидливост, точна преценка, бързи и адекватни животоспасяващи реакции, а последният останал на ход ще грабне голямата награда на събитието ни – лек автомобил Смарт. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Automakers press releases Ретро Спорт Mercedes-Benz

Състезателна кола-легенда на Mercedes за Targa Florio от 1924 г. се завръща на пътя

Апр 25, 2024
Авто Новини Спорт Електромобили Abt

Abt Cupra: Най-добър резултат след завръщането във Формула Е

Апр 22, 2024