Lasurit eshop

GROUPE RENAULT демонстрира виждането си за бъдещето на мобилността (Видео)

GROUPE RENAULT демонстрира виждането си за бъдещето на мобилността (Видео)

GROUPE RENAULT демонстрира виждането си за бъдещето на мобилността (Видео)

Реклама Honda ZR-V
През миналата година, GROUPE RENAULT показа три иновативни концептуални разработки, с помощта на които демонстрира вижданията си бъдещето на мобилността, с основен акцент върху градската такава.

Сега, по време на изложението VIVA Technology, френският автомобилен гигант прави следващата крачка, като превръща визията в реалност с нови автомобили, партньорски програми и експериментални начинания, подговящи днешната мобилност за утрешната.

Основен акцент на VIVA Technology е прототипното Renault ZOE Cab, което е част от иновативния проект Paris-Saclay Autonomous Lab, и представлява програма за заявка на автомобил, даваща огромна свобода за концепцията на идеята car-on-demand, но пречупена през призмата на автономното управление.



От GROUPE RENAULT анонсират също така, че започват първите съвместни с Groupe La Poste изпитания на иновативната със своята идея концепция EZ-FLEX, в резултат на сътрудничеството с KLEPIERRE се разглеждат възможностите за стартиране на иновативни решения за мобилност в търговски центрове, поставя се начало на новата TGV Inoui услуга Mon Chauffeur, разработена съвместно от Groupe Renault (Karhoo) и SCNF Mobilités, а групата продължава да развива идеята на иновативното и автономно решение за градска мобилност EZ-POD.



"В момент, в който мобилността никога не е била толкова критичен глобален проблем, нашата роля като дългогодишен производител на всякакви видове автомобили е по-важна от когато и да било", коментира Тиери Болоре, изпълнителен директор на Groupe Renault. "Имаме отговорност да предложим иновативни решения, с които да отговорим на насищането на градската среда и да заложим на умния град на бъдещето". Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Maybach Mercedes-Benz

Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE подскача до 100 км/ч за рекордните 2.8 секунди

Апр 20, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024