Красивата страна на спорта: Психоложките на пловдивския "Локомотив"

Лили и Кети - щастливи, че работят при "смърфовете"
15 май 2019 20:37, Петя Славова
26

Преди четири месеца футболистите на пловдивския "Локомотив" научават, че наред с тренировките на телата си, се налага да се погрижат и за душите си. Влизат във форма с помощта на психоложките Лили Стефанова и Кети Вандова.

Пред репортера на Bulgaria ON AIR Благой Цицелков двете разкриват, че са изключително щастливи, че работят при "смърфовете".

"Футболистите бяха приятно изненадани, в никакъв случай не са подходли с недеворие. С всяка изминала среща нещата се разчупваха от към доверие. Ние допринасяме за това екипът да е още по-сплотен, ако има напрежение. Искаме по лек, деликатен начин, да се тушират нещата. Щастилви сме, че работим с отбора", разкри Вандова.

Нейната колежка Лили Стефанова пък допълва, че в началото е имало лек негативизъм от страна на играчите към професията им, но това е абсолютно нормално.

"От начало имаше лек негативизъм, нещо което е норамлно. Човек не знае какво е това, каква е нашата роля. Това се тушира и изчезна. Успяхме да изградим връзка на доверие", разказва тя.

Душите на отбора, психложките лекуват в групови и индивидулни срещи. След четири месеца опознаване на футболните души, двете дами са категорични - те са безкрайно чисти.

"Напарви ми впечатлние, че те са имали едно умерно юношество, в тези периоди хората залитат в крайности, към злоупотреба с вещества. При тях това го няма, те са отдадени на спорта и това ги е довело до тук", разкрива Стефанова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
да да да преди 4 години
С такива психоложки лесно им се вкарват голове
15
0
 
2
 
! Отговори
Смех, бацони! преди 4 години
"Напарви ми впечатлние, че те са имали едно умерно юношество, в тези периоди хората залитат в крайности, към злоупотреба с вещества. При тях това го няма, те са отдадени на спорта и това ги е довело до тук", разкрива Стефанова.ХАХАХАХАХАХАХАХА, те не близват, завалиите, само на мляко и сокчета карат!
14
0
 
2
 
! Отговори
Ранърса преди 4 години
И аз искам две такива психоложки, пък може и 2х2.
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Психоложката трябва да е 2 на 2 метра, с огромен бицепс, с вид на текезесарска краварка. Само по този начин може да се въздейства на футболисти от българското първенство, да са по-мотивирани за всеки следващ мач. Тези двете са всичко друго, но не и психоложки.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Коя от тези двете трябва да е "красивата страна"?"---Въпросът не е точен. Те, и двете психоложки (сега така им викат), имат "красива страна", но не се вижда на клипа, защото и двете са седнали на "красивата си страна". :)
11
1
 
1
 
! Отговори
New News преди 4 години
Искам нещо по ръба..
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Психоложките на пловдивския "Локомотив"---Вече така ли им викат психоложки? :)Абе, то не бяха плеймейтки, то не бяка компаньонки,то не бяха гърлфренд(ки)... :)Човек, като прочете "Психоложките на пловдивския "Локомотив" си представя, че това е заглавие на филм за възрастни ... Пък и като види клипчето, съвсем като начало на филм за възрастни. :)
9
0
 
17
 
! Отговори
Инженер-гинеколог преди 4 години
Тая вляво да не е ужилена от пчела по джуките, та са така набъбнали?
8
0
 
17
 
! Отговори
ниманд преди 4 години
хах как лъже в 1,36 та секунда от клипа като казва че били чисти души си мърда курвенския крак да *** и миндюли не могат и да лъжат даже !!!!
7
3
 
13
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Тези двете не смеят да си отворят устите щото имса пълни догоре с жус. И през редките им зъби капе ли капе. Цялото Локо си олабва жилта там. Само Локоооооо
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами тя и Николета се занимаваше с това, но не се е изтъквала че е добра психоложка ;)
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коя от тези двете трябва да е "красивата страна"?
4
1
 
29
 
! Отговори
селЯнин преди 4 години
Ама на тия сега им викат психоложки ли?
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2Това е от атрибутите на отбора.
2
0
 
11
 
! Отговори
Златкова, психолог преди 4 години
Много добре . Трябва да има работа за колежките. В образованието вече има насищане откъм психоложки, в семейното консултиране нишата е запълнена, остава в спорта. Браво.
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Платена любов правят с играчите и им вдигат самочувствието .