Opel Stock

Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България (Видео)

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

Реклама Honda ZR-V
След като през декември миналата година, само дни след световната си премиера в Лондон, Мото-Пфое демонстрира изцяло новото поколение на хитовия RANGE ROVER EVOQUE в България, сега новата генерация на модела вече е част от родния автомобилен пазар.

Продажбите на новия RANGE ROVER EVOQUE започват в България, след като моделът отчете повече от 750 000 реализирани екземпляра в целия свят и повече от 225 международни отличия.

С изцяло нов дизайн на екстериора и интериора, оптимизирана архитектура и множество подобрения по отношение на комфорта, безопасността, ефективността и свързаността си. За нивото на технологиите, които обещава да предложи новата генерация на автомобила може да се съди по уникалната за индустрията система Ground View, която ефективно трансформира предния капак в невидим, като прожектира изображения от камерата върху горния сензорен екран, за да предостави на водача 180-градусов изглед под предната част на автомобила. Това е полезно при трудни маневри по паркиране, за избягване на високите бордюри в градските центрове, или преодоляване на неравни терени и е въплъщение на технологията Прозрачен преден капак, представена от Land Rover през 2014 г.



Другата интересна система е ClearSight Rear View Mirror, която предлага по-добър поглед назад чрез вътрешото огледало, отколкото класическото стъклено огледало, хванат от широкоъгълна HD камера и показван на огледалото, което е и екран. Това е още един сигнал, че идват дните, когато ще забравим за огледалата в колата и те ще бъдат напълно заместени от камерите, ако бъде разрешено от закона.

Премиерна за портфолиото на Land Rover при новия EVOQUE е и системата Smart Settings, която е в състояние да се самообучава на базата на потребителските предпочитания и да подготви интериора на тяхна база. Премиера при модела прави и системата ClearSight, която с помощта на камера на тавана подава картина на случващото се зад колата. Автомобилът идва също така стандартно с камера за задно виждане, адаптивен круз контрол с асистент на управлението, система за задържане на превозното средство на пътното платно, система за автономно задействане на спирачната система и много други.

Запазвайки познатите и признати от клиентите компактни размери, но с повече свобода за задните пътници и пространство за багаж (от 591 до 1383 литра), EVOQUE идва с интелигентната система Terrain Response 2, която е в състояние да предложи оптимално сцепление независимо от това дали автомобилът се използва в градска, извънградска или офроуд среда. В същото време автомобилът остава свързан с околния свят благодарение на 4G интернет модул, Apple CarPlay и системата InControl Remote.

В оборудването на новия EVOQUE могат да бъдат открити също така стандартна камера за задно виждане, адаптивен круз контрол с асистент на управлението, система за задържане на превозното средство на пътното платно, система за автономно задействане на спирачната система и много други.

Безопасността, която предлага новата генерация на компактния луксозен SUV, беше оценена по достойнство и от независимата Euro NCAP, която присъди върховата оценка от 5 звезди за сигурността, която автомобилът предлага на своите водач и пътници, както и на пешеходците и останалите участници в пътното движение.

Новият EVOQUE дебютира също така с три- и четирицилиндрови високоефективни Ingenium бензинови и дизелови мотори, хибридна MHEV версия (48 волта), както и горепосоченият трицилиндров plug-in хибрид. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии