New Dacia Duster

FORD TRANSIT с увеличена с 80 килограма товароносимост

FORD TRANSIT с увеличена с 80 килограма товароносимост

FORD TRANSIT с увеличена с 80 килограма товароносимост

Реклама Nissan X-Trail
С пазарното си лансиране в средата на годината, новият FORD TRANSIT ще предложи на собствениците си редица иновативни решения, повишени комфорт и функционалност, но и още по-добра приложимост благодарение на увеличената си с до 80 килограма товароносимост.

От FORD споделят, че TRANSIT ще помогне на операторите да бъдат още по-продуктивни, по-добре свързани и по-ефективни, а основен виновник за подобрената товароносимост на автомобила е сериозната програма за намаляване на общото тегло, през която е преминала колата. За целта, екипът на марката са нанесли конструкционни промени по стотици части на Transit. Един от основните е предният капак на модела, който е изцяло алумуниев и чрез въвеждането на който са "спестени" 5.4 килограма. Допълнително подобрение от 14.7 кг е постигнато чрез обновяването на дизайна на задния мост при версията със задно задвижване, а 5.5 килограма чрез въвеждането на нов вид стоманени джанти.

За първи път, бъдещите собственици на Ford Transit ще могат да избират между четири режима на работа чрез системата Selectable Drive- Eco Mode, Slippery Mode, Mud/Rut Mode и Tow/Haul Mode.

На допълнителна безопасност и спокойствие на пътя водачите на новия Transit могат да разчитат благодарение на интегрирането на системи като адаптивен круз контрол, система за следване на пътното платно, система за известяване при опасност от удар отпред с функция за разпознаване на пешеходци, паркинг асистент и други. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024