Skoda Kodiaq

McLAREN произведе кола № 20 000

McLAREN # 20 000

McLAREN # 20 000

Реклама Skoda Kodiaq
Английският производител на луксозни суперспортни автомобили McLaren Automotive обяви, че компанията е отбелязала сглобяването на своята кола с пореден номер 20 000.

Юбилейният представител на McLaren Automotive- изпълнен в Chicane Grey цвят 600LT Spider с десен волан, е бил произведен в комплекса на марката в Уокинг.

От McLaren Automotive споделят, че за да отговори на повишеното търсене, през миналата календарна година компанията е сглобила малко над 4800 автомобила, но през следващите няколко години капацитетът няма да бъде увеличават драстично и ще бъде около 5000 коли.

"Въпреки че търсенето на нашите продукти продължава да се увеличава, ние имаме за цел да балансираме по такъв начин, че да запазим ексклузивността на нашата марка и нашите клиенти", споделя Майк Флюит, изпълнителен директор на McLaren Automotive.

McLAREN 600LT SPIDER, който ще бъде произведен в лимитиран тираж и с цена стартираща от 201 500 английски лири, е оборудван с 3.8-литров, V-образен, осемцилиндров турбоагрегат, който генерира максимална мощност от 600 конски сили и максимален въртящ момент от 620 Нм.

Автомобилът се ускорява от 0 до 100 км/ч за само 2.9 секунди, което е напълно сравнимо с това при 600LT Coupе. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Автомобилният парк на Европа старее

Мар 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Безопасност | Safety

Как да се спасите, ако колата ви потъва под вода? - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024