Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2019 19:13 - Тръмп и екипът му от масони
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 842 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 12.05.2019 19:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Тръмп и екипът му от масони Публикувано от henrymakow на 6 февруари 2017 г. в масонството , ционизма

image

(Отляво, еврейските комунистически командири в СССР, в дясно, еврейските ционистки пионери на кибуца Ган Шмуел през 1921 г. 
И двете групи показват класическия масонски знак).

https://henrymakow.wordpress.com/page/1/

В Съединените щати и Европа се появява атмосфера, напомняща за предвоенна Германия. Засилване на конфликта между "левицата" (глобалистката) и "десницата" (националистката); всяка от тях се подкрепя и управлява от обичайните масонски еврейски фракции на комунизма и ционизма. Тези два лагера всъщност са един.

Тръмп принадлежи на ционистката фракция. Това ще ни доведе до нова война?

image
Ами Доналд Тръмп от глобална гледна точка?

 

Тръмп е масон и вероятно крипто-евреин . Той е заобиколен от евреи . Целта на масонските евреи (Илюминати) е намаляването на човешката раса (goyim) към статута на домашните животни, обслужващи елита. Виждаме този модел да се прояви чрез огромните различия в богатството в днешния свят.

Илюминатите напредват с този план чрез масов умствен контрол (чрез медиите и образователната система) и войната. Въпреки това, те не могат да успеят сами да подчинят човечеството; те се нуждаят от goyim да се унищожат един друг. "Войната е фундаментално революционна," каза вътрешният Хаим Раковски. (Вижте "Червената симфония")

По този начин те са разработили екипи с различни етикети за насърчаване на войната. От една страна, комунистическите евреи ("глобалисти") атакуват гоите, като подкопават тяхната национална, религиозна (морална), расова и семейна идентичност (полова теория). От друга страна, фашисти, нацисти и ционистки евреи ("националисти"), които изглежда защитават гоите срещу тази атака. Тръмп спечели изборите, като съблазни този последен компонент.

Ако погледнем нещата от различна гледна точка, имаме конфликт между евреите-масонски философи (комунисти) и масонските "антисемитски" евреи (фашисти, нацисти, ционисти). Докато твърди, че защитава евреите, ционизмът използва антисемитизъм, за да принуди евреите да служат на своя мегаломански дневен ред.

По същия начин те използват терористични атаки с фалшив флаг, за да съберат гойи към своята кауза. Елитът на гоите беше унищожен от войни, провокирани и организирани от илюминатите. Останките от елитен гой са кооптирани от обещания за споделяне на плячката.

В книгата си " Ционизъм в епохата на диктаторите" (1983) авторът Ленни Бренер твърди, че ционистите винаги са предавали еврейските маси, чиито интереси са защитавани от болшевиките и техните наследници - троцкистите. През 30-те и 40-те години всички клонове на ционизма си сътрудничат с фашисти и нацисти. (стр. 27-37)

поробване

Ционизмът не почива единствено на съществуването на еврейска държава; но също и особено по световен ред, воден от евреите. Същото се отнася и за комунизма: те използват призиви за "социална справедливост" като трик. Еврейският световен ред се създава, като се противопоставя един на друг. Повечето евреи не са запознати с тази маневра. Повечето евреи биха били щастливи да се асимилират, но както повечето гои, те бяха принудени да подкрепят ционизма или комунизма.

Арнолд Дж. Тойнби е пропагандист на комунистическата (глобалистка) фракция. Той заяви: "Целта е да се превърне езическият свят (езичниците) в поклонение на Яхве под егидата на световна империя, съсредоточена върху Ерец Израел и управляван от" Помазания Господен ": бъдещ човешки цар на линията на Давид. ( Reconsiderations , 1961, стр. 486).

„В Талмуда вината - или заслугата - за смъртта на Исус се приписва на евреите, а не на римляните. С други думи, кабалисткият (масонски) юдаизъм е от сатанинска същност.

Безброй доказателства сочат, че нацизмът е финансиран от ционистките евреи. Така Чърчил заяви, че бившият германски канцлер (1930-1932) Хайнрих Брюнингразкрива самоличността на поддръжниците на Хитлер в писмо от 1937 г .: "Не желая, а дори и днес по причини разбираемо, разкриват, че двамата основни редовни сътрудници на нацистката партия са управителите на две от най-големите берлински банки, и двете евреи, и един от тях е лидер на ционизма в Германия. "

ПАРАЛЕЛНА С ГЕРМАНИЯ 30

 

Барак Обама е бомбена лиза в заплащането на Джордж Сорос и еврейската комунистическа фракция. "Комунистическите" евреи са в челните редици на истеричната опозиция на Доналд Тръмп, заплашвайки да стартират кампания на гражданско неподчинение и може би по-лошо. Така имаме ситуация, подобна на Ваймарска Германия, където комунистите и нацистите воюваха по улиците, а по-късно комунистите и хомосексуалистите бяха арестувани масово.

В допълнение към категоричната подкрепа на Тръмп за Израел, има много индикации, че той е в ционисткия лагер. Неговият "главен стратег" Стив Банън идва от Breitbart.com, вероятно фасадна институция "Мосад", която определя анти-иранската анти-иранска политика, анти-свободната търговия и анти-мигрантските антимигрантски политики.

Супер ционистът Шелдън Аделсън би обещал Тръмп 100 милиона долара за предизборната си кампания.

След това идва лай на кучета. Високо ефективната комуникация в края на кампанията на Тръмп въведе Джанет Йелин и подсказва, че Тръмп ще "изтощи блатото", като атакува Фед и Голдман Сакс. Предишно изявление, атакуващо нивото на корупция на Клинтън, показа звездата на Давид. Еврейската комунистическа фракция бързо заяви, че Тръмп представлява "белите превъзходници". (Всъщност всеки опит за защита на традиционната Америка се представя от медиите като „омраза“).

 

Всички десни "националистически" партии са подредени зад ционизма, докато антипутинските глобалистки фракции са на страната на комунистическите евреи (Сорос). Последните наводниха Европа с мюсюлмански мигранти. Сега, благодарение на терористичните актове на ционистите с фалшив флаг, европейците се идентифицират с Израел.

Наскоро 70 държави под командването на комунистическия евреин проведоха среща в Париж, която осуети надеждата за бинационално решение на израелско-палестинския конфликт.

Нетаняху отхвърли това като последния остатък от една отминала епоха. Тази конференция принадлежи на света от вчера. Утрешният свят ще бъде различен - и е много близо. "

Как ще изглежда "светът на утрешния ден"? Путин, подобно на Сталин, е националист. Виждам, че Израел, Русия, Обединеното кралство и Съединените щати се приближават.

Какви ще бъдат следващите определени врагове на комунистите? Те все още са изключително мощни в САЩ, контролиращи ЦРУ, медиите, бизнеса и образователната система. Холандия, Меркел и ЕС са в своя лагер.

Подобно на повечето разумни хора, облекчавам се, че Тръмп е спечелил и се надява, че ще спаси Америка дълбоко. Надявам се, че той ще се противопостави на ционисткия натиск да нападне Иран.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

В комунизма е монопол на властта, парите и култура от страна на централните банкери кабалистите. Този монопол изисква разпадането на "  всички колективни сили, с изключение на нашите  ". (Протоколи на Сион, 16.) Както показах, тези колективни сили са раса, религия, нация и семейство (теория на пола). Така че имаме конфликт между комунизма и национализма, който изглежда да бъде подкрепян от ционизма. Въпросът е: можем ли да се доверим на нашите защитници, когато те идват от същата масонска фракция като комунистите?




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39935561
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930