New Dacia Duster

Над 10 000 заявки за електромобила Volkswagen ID.3 само за 24 часа

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3

Реклама Opel Stock
Днес Volkswagen обяви, че интересът към анонсираният изцяло електрически модел ID.3 на марката е надхвърлил първоначалните очаквания на компанията.

От Volkswagen коментират, че потребителският интерес към пилотната специална серия ID.3 1ST, тиражът на която е ограничен на 30 000 единици сериозно е надминал предвижданията на марката, като само за първите 24 часа след стартирането на приемането на заявки за закупуването на електромобила са били отчетени повече от 10 000 заявки от европейски потребители.

Представителите на пилотната серия ID.3 1ST, който ще предложи по-богато оборудване и свободен пробег от до 420 километра идва с цена от под 40 000 евро, а стандартната версия на електромобила ще струва под 30 000 евро в Германия.

Бъдещите собственици на ID.3 1ST, който ще бъде пуснат в производство преди края на 2019 година и с първи доставки в средата на следващата година, ще могат да разчитат също така на едногодишно безплатно зареждане на всички зарядни станции включени в мобилното приложение WeCharge. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Електромобили BMW Citroen Dacia Ford Peugeot Renault Skoda Tesla Toyota Volkswagen Volvo

Февруари 2024: Dacia Sandero е най-продаваната нова кола в Европа

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Електромобили

Lucid Group си осигури още 1 млрд щатски долара

Мар 28, 2024