Opel Stock

Honda Monkey за Пламен Колев

Honda Monkey за Пламен Колев

Honda Monkey за Пламен Колев

Реклама Nissan X-Trail
Проджект мениджър от IT сектора спечели голямата награда на MOTO EXPO 2019

Пламен Колев получи своя нов 125-кубиков мотоциклет Monkey днес, 9 май, в обновения шоурум на Honda на столичния булевард „България“ 111А. Късметлията от MOTO EXPO 2019 избра легендарния модел на японската марка сред всички останали атрактивни предложения за награди от анкетната карта на изложението. Закачливият байк с ретро-къстъм дизайн бе осигурен от Бултрако АД, официален представител на автомобилите и мотоциклетите Honda за българския пазар.

Любопитна подробност е, че самият Пламен притежава Honda Hornet. И нищо чудно, че залага на прецизността и технологията на марката, тъй като работи като проджект мениджър в сферата на IT технологиите.

Ключовете за чаровната „маймунка“ официално му връчи Светослав Китанов, бранд мениджър секция двуколесни в Бултрако АД. „Изключително успешно протече за Honda приключилото наскоро MOTO EXPO 2019. Марката ни се радваше на огромен интерес и реализирахме 20 продажби по време на шоуто. В процес сме на финализиране на още сделки. Реализирахме ръст от 16% спрямо първото четиримесечие на 2018-а година. Отчетохме общо 36 продажби от началото на годината и възвърнахме челните си позиции на пазара“, подчерта мениджърът.

Honda Monkey е мотоциклет с над половинвековна история и до ден-днешен продължава да печели сърцата на вече четири поколения ездачи. „Маймунката“ е един от най-разпознаваемите модели в световен мащаб. Пуснат е в серийно производство през 1961 г. в Япония и бързо се превръща в любимия RV (Recreational Vehicle – мотоциклет за забавление). Благодарение на изключително лесното управление (3-степенна механична скоростна кутия и центробежен съединител) бързо се налага като любим и желан първи мотоциклет в живота на милиони фенове, гарантирайки лесно придвижване, максимално забавление и много безгрижни километри.

Новото поколение на малкия чаровник продължава да бъде стилно, закачливо и компактно. Съвременният Monkey е авангарден и неговият класически дизайн е успешно комбиниран с модерни технологии: обърната вилка, два задни амортисьора. LCD, IMU базиран ABS и LED светлини. Новият 1-цилиндров 125-кубиков двигател е с мощност от 6,9 кВт (9 к.с.) при 7000 об/мин, въртящ момент от 11 Нм при 5250 об/мин и разход на гориво 67 км/л. Готов за път тежи само 107 кг. Размерите му са (Д х Ш х В) 1710 x 755 x 1029 мм.

Препратките към оригиналната версия са очевидно и перфектно синхронизирани с модерните технологии - дигиталното full-LCD табло поздравява с приветливо примигване при подаване на контакт; километражът е с два режима и дигитален индикатор за горивото, всички светлини са LED; добре познатият wave ключ, който също е украсен с класическия Old Wing мотив, е с функцията answer back и облекчава намирането на мотоциклета на претъпкания паркинг; ABS-ът е IMU (Inertial Measurement Unit).

*Източник: www.honda.bg Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии