Skoda Monte Carlo

Maserati учи клиентите си да са майстори на волана

Maserati учи клиентите си да са майстори на волана

Maserati учи клиентите си да са майстори на волана

Реклама Opel Stock
Да паркираш свойто Maserati в гаража си е едно нещо. Да караш елегантния си и впечатляващ италиански “звяр” бързо и безопасно е нещо съвсем друго. Насреща на собствениците за тази цел е системата "Master Maserati", в която се обучават на бързо и безопасно управление собствениците на модели от луксозната марка от две десетилетия насам.

От 1999-а година досега компанията е провела 500 обучителни сесии с повече от 700 клиенти от 50 различни страни при които са били използвани повече от 30 различни модела Maserati. Мястото на обучението е северно-италианската писта "Рикардо Палети" във Варано де Мелегари.

Има и по-специални събития- сесии като Maserati Ice&Snow/ Масерати Лед и Сняг/ в Кортина д'Ампецо или Сейнт Мориц. За SUVcj Леванте също има специален курс на домашната тестова писта на състезателите на Maserati от 2016 г. Това е доста предизвикателен офроуд курс, готов да повишава уменията на собствениците на първия Maserati офроудър.

Събитията на Master Maserati са за клиенти и всички почитатели на марката. Тазгодишният сезон приключва на 7 ноември 2019 година. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024