Lasurit

НОВИЯТ CAMRY HYBRID СТЪПИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

НОВИЯТ CAMRY HYBRID СТЪПИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

НОВИЯТ CAMRY HYBRID СТЪПИ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

Реклама Skoda Kodiaq
Стартираха продажбите на новото осмо поколение на популярния, луксозен седан Camry в България. Засилвайки позициите на Toyota в D/ E сегмента на седаните, новият Camry Hybrid е уникално предложение за клиентите благодарение на мощната си самозарядна хибридна система, комфортното си пътно поведение и изтънченост.

Нарастващият интерес, както и търсене на хибридни автомобили, проправя пътя за повторното лансиране на Camry в Западна Европа след отсъствие от региона в рамките на 15 години. С годишни продажби от повече от 700 000 единици Camry остава най-продаваният седан на света в D/ E сегмента.

2,5-литровият двигател Hybrid Dynamic Force на Camry Hybrid комбинира нисък разход, ниски емисии и тиха работа с повече мощност и по-бързи реакции. С мощност от 160 кВт/ 218 к.с., Camry Hybrid генерира CO2 емисии от едва 98 г/км1 (по WLTP: 119 г/км) и постига комбиниран разход на гориво само 4,3 л/ 100 км1.

Новата хибридна система на Toyota (Toyota Hybrid System – THS II) включва нова секвенциална Shiftmatic технология, която позволява на водача да „превключва“ с лостa на конзолата и по този начин имитира конвенционална 6-степенна автоматична трансмисия за повече удоволствие от шофирането.

Последното поколение Camry е базирано на дизайна и инженеринговата философия на новата платформа Toyota New Global Architecture (TNGA). TNGA е ориентирана преди всичко към характеристики, осигуряващи удоволствие от шофирането, и поставя изискания стил на едно ниво с отлично качество на изработка, надеждност и безопасност.

Едно от основните предимства на новата платформа GA-K е, че тя е дава възможност на Toyota да преоткрие напълно всеки аспект на оформлението и техниката на средния по размери седан.

Това довежда до безпрецедентно голяма промяна за гамата на Camry в рамките само на едно моделно поколение, като практически няма пренасяне на компоненти от предшественика по отношение на стайлинг, Human Machine Interface (HMI) и дизайн на кокпита, двигатели, пътно поведение и управление, както и безопасност.

*Източник: www.toyota.bg Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Официални вносители- новини Mercedes-Benz

Нова услуга за собствениците на Mercedes-Benz

Мар 29, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Geely Volvo

Volvo: Сбогом, дизел, време е да си кажем чао!

Мар 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Honda

Honda оглавява изложба по време на Седмицата на дизайна в Милано

Мар 29, 2024