Opel Stock

От 9 до 12 май - автосалон Варна

От 9 до 12 май - автосалон Варна

От 9 до 12 май - автосалон Варна

Реклама Honda ZR-V
Май месец във Варна – слънце, море и трепетно очакване на идващия сезон. Ако има нещо, което би могло да повдигне още настроението и хубавите емоции, то това са нови, лъскави и интересни автомобили, при това – много. 
           
От 9 до 12 май в морската ни столица традиционно ще се проведе най-приятното от автомобилните изложения през годината – Palace Auto Varna 2019. Мястото е ясно - дворецът на културата и спорта, който отново осигурява над 1000 кв.м. изложбена площ за експонатите. Варненци, които обичат и се интересуват от коли, както и всички посетители на града, ще могат да видят с очите си тенденциите в развитието на този бранш и да пипнат с ръцете си най-новите модели на водещите производители. Там ще бъдат изложени експонати на повечето от премиум брандовете - Audi, Volvo, Jaguar, Mercedes, Jeep и Lexus. 

Ще бъдат представени и голяма част от най-масово продаваните у нас коли – Skoda, Ford, Mitsubishi, Toyota. Своето почетно място ще заемат и две звезди от марката Peugeot – 508 и Rifter, определени от журналистите, членове на Прес Авто Клуб България, за Кола на годината и Многофункционален автомобил на годината за 2019. И понеже ще сме до морето, много интересни за посетителите ще са и новите джетове, ATV и други интересни машини за забавление в свободното време и отпуските. Ще има и още изненади, но нека не разкриваме всички карти още отсега.

Отдавна сме забравили времето, когато коли се купуваха по каталог. Няма начин да оценим и харесаме автомобил, ако не сме го пробвали. Затова е определена специална тест драйв зона, където ще има над 20 тестови автомобила на разположение за посетители и фенове. А за тези, които са в период на избор на нова кола и търсят най-добрите оферти, ще бъдат осигурени на място най-изгодните условия за лизинг или пряка покупка.
           
Спонсори на събитието  са Уникредит Булбанк и Shell България, които осигуряват куп награди. Един от посетителите ще има шанса да спечели 1000 лв. във вид на ваучер за гориво, предоставен от Shell България. Всеки, заедно с входния си билет, ще получи още и талон за отстъпка от горивата Shell и 200 ClubSmart бонус точки, както и ваучер Deli by Shell, с който може да се купят 2 сандвича и да получите 3-ти безплатно.

С 450 000 реализации в Европа през 2018 година, D сегментът остава апетитна примамка за производителите и Toyota ще атакува утвърдените играчи с чисто ново предложение за Стария Континент. То носи името Camry и ще направи своята премиера за България по време на Palace Auto Varna 2019 (9-12 май, Варна). Ако Camry ви звучи познато, то най-вероятно това се дължи на факта, че моделът е най-продаваният седан в света в момента с повече от 700 000 годишни доставки. Возилото се завръща на европейска земя след около 15-годишно отсъствие и ще се превърне в осмия хибриден автомобил на японците тук. У нас Camry излиза на пазара с 2.5-литров хибриден двигател Hybrid Dynamic Force с максимална мощност от 218 к.с. и среден разход на гориво от само 4.3 литра на 100 километра. Още по-впечатляващо, заводските данни сочат CO2 емисии от само 119 гр/км по цикъла WLTP.

Компания на Camry на щанда на Карком ЕООД, официален дилър на Toyota за Варна, ще прави новата Corolla в трите си моделни модификации – хечбек, седан и Tоuring Sports. Базираният на платформата TNGA автомобил ще се предлага за първи път с две различни хибридни системи – една с 1.8-литров двигател и 122 к.с. и по-голяма с 2.0-литров двигател и 180 к.с. Налице ще бъдат и 1.2-литров бензинов мотор за версии хечбек и комби, както и 1.6-литров със 132 к.с. за Corolla седан. До новата Corolla място ще намери и актуалният RAV4, който също разполага с хибридна задвижваща система с пикова мощност от 222 к.с.

Във Варна Lexus ще отбележи включването си в бързо растящия сегмент на компактните кросоувър автомобили с представянето на UX. Премиум марката обещава съвременно и динамично изживяване зад волана, благодарение на новата инженерна архитектура GA-C със суперздрава структура. У нас високопроходимият компактен автомобил ще се предлага в две версии - UX 250h с четвърто поколение самозарядно, пълнохибридно задвижване и UX 200 с традиционен 2.0-литров бензинов двигател с висока топлинна ефективност.

Mitsubishi се включва към Palace Auto Varna 2019 с промоционални цени на своите модели, които ще бъдат актуални и по време на целия месец май. Във Варна японците ще изложат актуалния си компактен кросоувър Eclipse Cross, който освен това ще бъде наличен за клиентски изпитания в тест-драйв зоната. Атлетичната повдигната машина обещава иновативни системи за сигурност още от базовите нива на оборудване, както и дизайн, към който трудно ще останете безразлични.

Outlander също ще бъде част от експозицията на марката край морето, като хибридната версия на 7-местния SUV модел ще бъде на разположение в зоната за тест-драйв – за първи път във Варна. Семейният автомобил с три реда седалки предлага много пространство в интериора и модерни системи за сигурност в съчетание с богато оборудване.

Освен на автомобили, посетителите на Palace Auto Varna 2019 ще могат да се насладят и на триколесни мотоциклети от Зундерт Екстрийм, официален представител за България на Can-Am ATV, Can-Am Spyder, Can-Am SSV, Sea-Doo, Ski-Doo Lynx и Evinrude. Край морската ни столица ще могат да бъдат разгледани Syder F3 S с 3-цилиндров двигател със 115 к.с., круиз контрол функция, LED светлини и нов режим на движение Sport, както и Can-Am Ryker Rally. Триколесната машина също има двигател с три цилиндъра с водно охлаждане и електронно впръскване на горивото, а налице са и три режима на движение – еко, спортен и рали, които контролират двигателя, автоматичната трансмисия и електронната система за стабилност. Зундерт ще представи също така 4-колесния Can-Am Maverick X3 със 172 к.с., както и водни джетове Sea Doo, АТV-та от Can-Am и голяма гама аксесоари и екипировка за тях.

Както стана дума, Автомобил на Годината за България 2019 – Peugeot 508, ще бъде един от най-очакваните гости на Palace Auto Varna 2019. Френският автомобил красноречиво заявява амбициите си на пазара след триумфа си в ежегодния конкурс, организиран от журналистите от „Прес Авто Клуб България“. Край морето фенове на марката и потенциални клиенти ще имат възможността да се докоснат лично до технологиите в модела, както и да се насладят на атрактивния му дизайн.

Други два наградени представителя на Peugeot ще правят компания на 508 на щанда на марката в Двореца на културата и спорта – приключенският Rifter и високопроходимият 3008. Rifter се окичи с титлата в категория Многофункционални автомобили за 2019 г. у нас, а SUV-то може да се похвали с над 64 международни награди от лансирането си насам. Авангардният дизайн и ефективните задвижващи агрегати са сред общите черти на двата автомобила, които вече успешно се продават и на нашия пазар. Traveller е четвъртият модел, който компанията ще изложи във Варна.

Не по-малко атрактивна ще бъде и експозицията на Mercedes-Benz. Немската марка готви цели четири премиери за Palace Auto Varna 2019, сред които откриваме изцяло новия GLE – луксозен
SUV, пълен с технологични решения като активно окачване E-Active Body Control с 48-волтова инсталация, както и Active Stop-and-Go Assist. Изцяло обновен интериор с последно поколение инфотейнмънт система MBUX и гама от мощни и ефективни двигатели са част от основните характеристики на новия GLE.

Във морската ни столица Mercedes-Benz ще изложи и серийния автомобил с най-ниско челно съпротивление в производство в момента – Cd=0.22. Разбира се, става дума за A-Class Sedan, който предлага водещи за класа пространства в интериора в комбинация с пуристичен дизайн, ефективни мотори и технологии, които познаваме от флагмана S-Class. Останалите два премиерни модела от премиум марката са суперколата AMG GT и CLA Coupe, а в зоната за тест-драйв посетителите ще имат възможност да изпробват B-Class, A-Class, GLC 43 AMG Coupe и C43 AMG.

Top Rent A Car ще разполага с един от най-бързите автомобили по време на Palace Auto Varna 2019. Освен това, той ще е един от малкото, работещи на изцяло електрическа енергия – става дума за Tesla Model S 75D с 332 к.с., ускоряващ от място до 100 км/ч за само 4.4 секунди. Компанията, която разполага с автопарк от над 1200 коли в България, вече отдава под наем луксозния електрически седан от калифорнийския производител. Желаещите да наемат возилото могат да го направят от над 15 локации в страната, между които летищата в София, Пловдив, Варна и Бургас, офисите на фирмата в тези градове и специални точки в Несебър, Созопол и Златни Пясъци. В реални условия, Model S 75D може да измине между 300 и 400 километра с едно зареждане на батериите, като пробегът зависи от атмосферните условия и начина на шофиране.

Освен с електрическия автомобил, Top Rent A Car разполага и с богата гама от конвенционални коли под наем от стандартните сегменти - икономични, компактни, комбита, големи и джипове. Общо 13 офиса в страната и екип от 150 професионалисти се грижат за качественото и навременно обслужване на клиентите. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии