Opel Stock

VW направи товарен елвелосипед

Май 08, 2019
VW направи товарен елвелосипед

VW направи товарен елвелосипед

Реклама Opel Stock
VW Commercial Vehicles представи серийната версия на своя Cargo e-Bike на изложението "Мicromobility expo" в Хановер. Става дума за електрически велосипед с товарна платформа, който ще е много удобен за малки доставки на къси разстояния в градовете.

Машината е решена с три колела за по-голяма стабилност, товарната й платформа е отпред. Тя се очаква на пазара до края на годината. Според ръководителя на проекта Томас Лудевиг е "важно е да се промени и подобри градската мобилност и значително да се намалят емисиите" при използването на механизиран транспорт за доставки.

Подобно на конвенционалните електровелосипеди, e-bike на Cargo подпомага ездача с електромотор с мощност 250 Вата и може да развива скорост от 25 км/ч. Може да се използва без книжка за правоуправление и без застраховка почти навсякъде.

Литиево-йонната батерия е с капацитет от 500 Втч, което позволява пробег с едно зареждане до 100 километра. Особеност на продукта от Долна Саксония е че кинематиката на предния мост винаги държи товара в платформата хоризонтално. E-велосипедът Cargo се прави в завода за търговски превозни средства на VW в Хановер. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Мотоциклети Техника /Technics

3-колесен верижен мотоциклет не се плаши и от най-жестокия терен!

Апр 19, 2024
Авто Новини Мотоциклети Спорт

Yamaha реорганизира спортната си дейност

Апр 18, 2024
Авто Новини Мотоциклети BG Авто Bentley BMW Honda KTM Peugeot Suzuki

Над 70 премиери, нови марки и дебюти на мото пазара в България

Апр 17, 2024