Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2019 15:30 - Папа Франциск- отвратителна организация на събитето
Автор: whitebarde Категория: Други   
Прочетен: 2023 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 06.05.2019 15:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Много плявкаджийство се излива относно политическата страна на посещението на папа Франциск. А никой не споменава по-важното: събитието беше супер зле организирано.
Организацията на посещението на папа Франциск беше на ниво ремонта на Графа.
На ниво откраднат суджук. На ниво апартаменти и къщи за гости.
Абе типично герберастко си беше.

Първо- тоалетните. Някой някъде беше казал, че тоалетната е огледало на цивилизоваността. Е  по време на посещението на папа Франциск  някоя високопоставена Тиква беше решила , че мястото на тоалетните е извън кордона. 
Тоест какво се получаваше? Съгласно призивите отиваш два-три часа по-рано. Редиш се на опашка , чакаш 30-40 минути докато те обискират, докато чантата ти мине на скенер и ти видят личната карта. После влизаш в ограденото пространство, намираш си някакво място. Кибичиш на слънце, дъжд, задух, блъсканица. По някое време ти се дохожда до тоалетна и трябва кудуп-кудуп да пориш като дунавски параход навлизащите тълпи от хора, да излезеш извън периметъра и след като ползваш санитарния възел да се наредиш пак на опашката чакащи за проверка. В най-добрия случай едно такова бъбречно-чревно приключение ти отнема 40 мин.

Второ- достъп до вода, храна, сянка. На втората литургия, тази пред някогашния мавзолей, раздаваха бутилки вода и кроасани. Нямаше за всички, ама който пръв се наредил получи. Похвално. На първата литургия, тази пред "Александър Невски" нямаше нищо. Там и отредения периметър беше много малък, хората се блъскаха като овци, на разни възрастни хорица им прилошаваше от жега и задух.

Трето и най-малоумно , по време на молитвата пред "Ал. Невски" #КОЙ ИДИОТ ПРЕЧНА ЖУРНАЛИСТИТЕ ПРЕД ХОРАТА?

Точно "пречна". Някоя общинска или държавна Тиква беше решила, че най-доброто място, където да се издигнат пратформите за журналисти е точно пред секторите с миряни. В резултат- не се виждаше нищо. Хората викаха, дюдюкаха, псуваха горките журналя.
А в същото време- същите тия Тикви вече карат същите тези журналя да убеждават същите тези хорица да гласуват за тях. 
Е как да стане?







Гласувай:
1



1. saankii - ама, идиотия...
06.05.2019 15:45
там..ли провидяхте Г.Проблема??
цитирай
2. krumbelosvet - Саботаж
06.05.2019 16:31
нарочно е било, от врагове на папатака.
цитирай
3. oia - Дааа--зрелище. Да видят папата. ...
06.05.2019 16:49
Дааа--зрелище. Да видят папата. Ама преди да ги благославя--трябва да му поливат да си измие ръцете--защото знае ли се дали преди това не е погалил някой по главата, или пък е ,,благословил" някое момченце, момиченце.
УЖАС !!!!! Защо не излязат да защитават достойнството си на хора, а не да
търчат след воня ??? Опрости ли ви дълговете, или напротив---благодарение и на него ще стават все по-големи, и по-тежки. Безумия над безумия. Сега един месец след него ще изпадат в хвалебствия и разбор по телевизиите---колко
изглеждал хрисим, или смирен, обикновен в обноските си и т.н. Защо не донесе снимков материал, за да се види как изглежда ватиканската заседателна зала отвътре, а и отвън, Защо не донесе и не показа, какви реликви има още, приличащи и напомнящи сатанински изображения.??????
Каза ли ви, че и всеки обикновен католик, е обложен с петпроцентен данък
независимо от народност. Пасторите са много грижовни да знаят и познават
подопечните си, защото данъкът си е данък---нали. Лептата не е без значение.
цитирай
4. whitebarde - че малък ли е?
06.05.2019 17:18
saankii написа:
там..ли провидяхте Г.Проблема??


Това е явна демонстрация на цялостно отношение към хората. За организаторите на събитието, не знам дали са Столична община, или правителствена някаква комися, това няма значение- и двете са ГЕРБ, хората, всички онези богомолци, християни или просто любопитни запячи, всички тези хора са просто едно нищо, едно стадо, една сган, която просто трябва да бъде натъпкана някъде за някакви часове време.
А това как тези хора се чувстват, какви проблеми могат за възникнат- на герберастите им е през трибуквието.
И да, проблемът с тоалетните и липсата на вода и въздух е сериозен за хората над 50-60 години, които бяха основната част от присъстващите.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: whitebarde
Категория: Други
Прочетен: 316743
Постинги: 98
Коментари: 172
Гласове: 541
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930