Lasurit eshop

Pulsion 125 - ново Peugeot на две колела - видео

Pulsion 125 - ново Peugeot на две колела - видео

Pulsion 125 - ново Peugeot на две колела - видео

Реклама Peugeot 408
Peugeot Motocycles засилва присъствието си в 125-кубиковата категория двуколесна категория. Новият им Pulsion, който се предлага от 4549 евро в трите версии Active, Allure и RS. Новата машина има ясна връзка чрез елементите в дизайна си с четириколесните си “роднини” в Peugeot.

Pulsion се определя от производителя си като "Urban GT", двигателят е бензинов с мощност от 14,6 к.с. и предлага максимален въртящ момент от 11,9Нм при 7000 оборота в минута. Разходът на гориво според производителя възлиза на 2,9 л / 100 км, което позволява доста сериозен автономен пробег заради дванадесетлитровия резервоар.





Благодарение на системата Smart-Key, машината може да се стартира и безконтактно. Едно натискане на бутон е достатъчно, за да активирате функцията "намиране" чрез предупредителните светлини. С друго натискане на бутон капачката на резервоара за гориво и седалката са отключени.

"В отделението за съхранение под седалката могат да бъдат разположени шлем за цялото лице и реактивна каска," - обещават от Peugeot Motocycles. Системата ABS работеща и на двете колела, и комбинираната спирачна система, наречена Synchro Braking Concept (SBC), трябва да осигурят безпрецедентна в сегмента на машината ефективност на спиране. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Мотоциклети Авто глобус

Harley-Davidson Experience Tour започна

Апр 22, 2024
Авто Новини Мотоциклети BG Авто BMW Honda

Огромен интерес още в първия ден на Moto Expo 2024

Апр 21, 2024