Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2019 09:11 - Oops! Заварихте ме съвсем гола
Автор: victoriavselena Категория: Забавление   
Прочетен: 3065 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 04.05.2019 09:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Излезе новата ми книга "Oops! Заварихте ме съвсем гола"
Премиера - на 21 май от 19 часа в Литературен клуб КНИГАТА

Тази книга е разказ за тялото на жена, която се осмелява да надникне в най-дълбоките пластове на неговата истина. Признание за неговата стойност, за силата на любовта. Разголена, споделена истина за предизвикателството да обичаш тялото си и да го приемаш точно такова, каквото е. История, свързана с наивност, радост, смях, болка, страхове и мечти.

Всяко тяло е книга. Твоето – също. Всяка чертичка, точка, белег, знак в него, разказва история – твоята лична история, историята на твоя род, на твоята нация и народ. Разказва за това, което си получил в наследство от поколенията преди теб и това, което ще предадеш в наследство на поколенията след теб. За добрия читател тялото е готово да разкаже много забавни и не толкова забавни истории. Неговата азбука е проста. Човешка. Като твоята съдба. От него надничат детските спомени, а и бъдещи преживявания. За всеки, който е готов да чете, то е отворено да разказва. Всяка гънка, всяка вдлъбнатина, всяко косъмче дори е част от историята. Твоята лична история, която пък е част от общовешката история.

Ти чуваш ли тялото си? Познаваш ли историята му? Тази книга по много личен, интимен начин ще те поведе на среща с твоето тяло и ще ти помогне, може би за пръв път в живота да го погледнеш очи в очи и да разбереш истината за него.

Ще те научи да го наблюдаваш, да му обръщаш внимание, да го признаеш,  да повярваш, че през каквито и изпитания да е преминало, то винаги ще има силите да се изправи и да избере свободата.

Всяко тяло е книга и това е книга за твоето тяло.

Бъди своето тяло – намери Вселената в него!image




Гласувай:
6



Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: victoriavselena
Категория: Забавление
Прочетен: 2554237
Постинги: 853
Коментари: 4645
Гласове: 10697