Opel Stock

FERRARI със специален магазин за лансирането на F8 Tributo в Азия

FERRARI със специален магазин за лансирането на F8 Tributo в Азия

FERRARI със специален магазин за лансирането на F8 Tributo в Азия

Реклама Peugeot 408
За да отбележи подобаващо азиатската премиера на автомобила, оборудван с най-мощното V8 сърце сред серийните си модели- F8 Tributo, Ferrari изгради специален временен (popup) магазин в Шанхай.

"F8 Tributo поставя нови измерения за пътна динамика и предлага безпрецедентни нива на въодушевление за нашите клиенти на Ferrari и феновете в Китай", коментира Анрико Галиера, маркетинг и търговски директор на Ferrari S.p.A. "Наистина сме развълнувани за азиатската премиера на този нов V8 спортен автомобил.

F8 TRIBUTO е с основни габарити дължина 4611 мм, ширина 1979 мм и височина от само 1206 мм, а теглото му е само 1330 килограма. Автомобилът е борудван с V-образен, осемцилиндров двигател с работен обем от 3.9 литра, който е в състояние да генерира максимална мощност от 720 конски сили и максимален въртящ момент от 770 Нм.

FERRARI F8 TRIBUTO обещава да предложи на бъдещите си собственици впечатляващи динамични и скоростни параметри, в това число възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди, от 0 до 200 км/ч за 7.8 секунди и максимална скорост на движение от 340 км/ч.

Във времения магазин на Ferrari в Шанхай са демонстрирани също така 812 Superfast и Portofino, както и представител на GTC4Lusso T от специалната програма Tailor-made. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024