Lasurit eshop

Редови бензинов шестак с 400 конски сили за RANGE ROVER

RANGE ROVER

RANGE ROVER

Реклама Nissan X-Trail
Флагманското предложение на легендата Land Rover- RANGE ROVER, получи нова бензинова версия, която обещава да предложи на потребителите отлично съотношение между върхова пътна динамика и подобрена, благодарение на MHEV (Mild Hybrid Electric Vehicle) технологията, горивна икономичност.

Новата модификация на луксозния всъдеход е оборудвана с трилитров, шестцилиндров, редови Ingenium бензинов двигател, който е в състояние да генерира максимална мощност от 400 конски сили и максимален въртящ момент от 550 Нм. С негова помощ, новата версия на RANGE ROVER е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч само за 6.3 секунди и да развие максимална скорост на движение от 225 км/ч.

Трилитровият бензинов RANGE ROVER, който е част от програмата за електрификация за цялото портфолио на марката от следващата година, поставя началото и на предлагането на два нови екстериорни цвята- Eiger Grey и Portofino Blue, нови Gloss Black 22-цолови джанти, обновени предни диодни светлини във версия Matrix и Pixel, добавянето в стандартното оборудване на Smartphone Pack за пълна синхронизация на мобилни телефони с Apple CarPlay и Android Auto, и други. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024