Lasurit eshop

Обновената SKODA FABIA R5 е готова за бойната сцена

SKODA FABIA R5

SKODA FABIA R5

Реклама Skoda Stock
SKODA Auto обяви, че обновената версия на изключително успешният състезателен автомобил на марката- FABIA R5, е получила необходимата хомологация от Международната автомобилна федерация (FIA)и е готова за въвеждане в употреба по състезателните трасета.

Обновената SKODA FABIA R5, която беше представена в края на миналата година, е рпреминала успешно през различни тестове, в това число на макадам, асфалт, сняг и лед, и е готова да продължи пътя на най-успешния рали автомобил в цялата история на компанията.

От SKODA Auto коментират, че обновената версия FABIA R5 и нейният 1.6-литров турбоагрегат обещават по-добра динамика и пътно поведение, като задвижващият агрегат идва с нови маслена и водна помпа, по-добро охлаждане, подобрена хидравлика и други. Промени са настъпили също така и по отношение на екстериорната конструкция, ролбарът (предпазна тръбна конструкция, защитава интериора) е нов, нанесени са и подобрения в кормилната система.

Към момента, SKODA Auto отчита доставката на 269 състезателни FABIA R5, 80 от които са били продадени само през 2018 година. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Automakers press releases Ретро Спорт Mercedes-Benz

Състезателна кола-легенда на Mercedes за Targa Florio от 1924 г. се завръща на пътя

Апр 25, 2024
Авто Новини Спорт Електромобили Abt

Abt Cupra: Най-добър резултат след завръщането във Формула Е

Апр 22, 2024