10 дни преди Деня на победата: Нова кола от Aurus

Руската компания представи четъртия си модел
30 апр 2019 21:00,
58
10 дни преди Деня на победата: Нова кола от Aurus
Снимка: Aurus

Точно 10 дни преди парада на Победата новата руската марка Aurus представи четвъртия модел в гамата си. Това е кабриолет, който се присъединява към седана и лимузината Senat, и минивана Arsenal.

Машината все още не е получила собствено има, като заменя досегашните кабриолети ЗИЛ, които управляващите Русия използваха за участие в празнични събития. Откритата машина е построена на същата платформа като останалите, но нейният пътен просвет е с 20 мм по-нисък.

Кабриолетът са задвижва от хибридна система, включваща 4,4-литров бензинов турбо V8 двигател с 600 к.с. и електромотор. Същият агрегат се използва при лимузината и седана. Той работи в комбинация с 9-степенна автоматична скоростна кутия КАТЕ, руско производство и система за задвижване на четирите колела.

Предната част на автомобила е същата като при седана. Разликите започват след предните стойки. Кабриолетът е с две големи врати, за да може да се улесни достъпа до задната част, както и с мек свалящ се покрив с оригинална конструкция.

Автомобилът разполага със специален "параден" режим на движение, при който скоростта е ограничена на 20 км/ч, а работа на окачването и трансмисията е максимално мека, за да бъде осигурено плавно движение по паветата на Червения площад.

Още новини за автомобили четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
1
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Коя победа ?
38
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До славянинЯ фащай чемоданчика и на вокзалчето с първия поезд за Масквабад.
37
13
 
23
 
! Отговори
Шерлок Холмс преди 4 години
"Нали бяхте 9 милиона, защо сте сега 6 милиона?"Защото сме в Нато и ЕС, елементарно Уотсън.
36
6
 
15
 
! Отговори
Д-р Врабчев, кинолог преди 4 години
Всяка подобна новина предизвиква пристъпи на задух и уртикария в офисите на фондация Отровено общество. Веднага си взимат болнични за по седмица и натоварват здравната система.
35
15
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Решетката му е на Ауди, но странно защо няма броня? Явно от пилотната кола застрелват всеки, който би могъл да изскочи отпред...
34
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направено в РусияС немска помощ.
33
22
 
17
 
! Отговори
Истината преди 4 години
За ***, които още спят по печките ... и са най-големия износител на проститyтки за Европа .... още на пръв поглед става ясно, че това е недодялано копие на Ролс Ройс...не е ясно само - къде са тегличите за впрягането на лошадей
32
14
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 33 "След 30 години евроатлантизъм членката на ЕС и НАТО България произвежда само евтини черноработници и миячи за западна Европа, третират я като страна второ качество, хора втора категория, и това няма нищо общо с броя на населението."ИСТИНАТА!
31
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КомплексотерапияАйде сега ако обичаш, не ми се оправдавай, че България не произвеждала коли защото е 6 милиона, това няма нищо общо с броя на населението. Членката на ЕС и НАТО България не произвежда нищо, дори и домати и краставици не може да произвежда ами ги внася от Турция и Македония, членката на ЕС и НАТО България произвежда само миячи и чистачи за Запада.
30
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Автомобилът разполага със специален "параден" режим на движение, при който скоростта е ограничена на 20 км/ч,Това, на което ние му викаме авариен режим, руснаците му казват параден режим... Жигулата ми влезна в параден режим. Пак някоя студена спойка
29
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 26 за това пък у нас в Бг 90% от леките жени са рускини ... Сигурно и твоята Наташенка с това ти заработва боряшника Олгински
28
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия официално предупреди членката на ЕС и НАТО България, че от 1 януари 2020г. спира транзита на газ през Украйна. Цените на енергоносителите в България включително парното и топлата вода могат да скочат до 20 пъти от нова година.
27
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спокойно като капитулирахте пред нас в БресЛитовск Бяхме 5 а вие 178 тъй че не се прави на умен от ру кoчината
26
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КомплексотерапияСлед 30 години евроатлантизъм членката на ЕС и НАТО България произвежда само евтини черноработници и миячи за западна Европа, третират я като страна второ качество, хора втора категория, и това няма нищо общо с броя на населението.
25
18
 
13
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Само три страни в света могат да се похвалят с правителствени автомобили собствени производство - Русия, САЩ и Германия Всъщност такава *** отия - държавна програма за параден кабриолет, няма никъде, освен в Просия. И като цяло всичко по тая кола е сбироток от разни европейски марки. Има хубав клип в Ютюб от премиерата на Аурус на парижкия автосалон - всички си правеха та шак с руското чудо.
24
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колхозници колхозници най много някоя кирлива Лада нива да кордисате на площада за нищо друго не ставате в русия
23
19
 
19
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До КомплексотерапияИ защото рашките 50 годунитазите.ини ни държаха зад огради от бодлива тел и под комунистически ботуш. Та за това не правим коли все още. То и руските коли са със западни мотори, окачвания и дизайнери. Само името им е руско. Така, че освен самовари и Боярыщник рашките могат само да проституират и да чистят
22
20
 
13
 
! Отговори
Щутгарт преди 4 години
На никой от западния свят не му пука какво празнуват тези паляци на 9-ти май!
21
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали бяхте 9 милиона, защо сте сега 6 милиона?
20
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И азбуката, и компютрите ги има благодарение на българите, и 90% от професионалистките в Германия са българки.