Маскиран към продавачка: Това е обир! Тя му тръшна вратата

Хасковлийката не се изплаши дори от пистолета на крадеца
24 апр 2019 11:20,
9
Маскиран към продавачка: Това е обир! Тя му тръшна вратата
Снимка: Pixabay

Сигнал за опит за грабеж е бил подаден в Хасково вчера, съобщават от полицията. Около 12,15 часа на спешния телефон е получено съобщение от продавачка в търговски обект, предаде БТА.

Още по темата


Тя съобщила, че непознато за нея лице с маска на главата, през страничната входна врата я заплашило с пистолет и извикало "обир", информират от ОД на МВР в Хасково.

Жената запазила самообладание, избутала с ръце нападателя и затворила вратата. Тогава мъжът избягал в неизвестна посока.

Жената е дала описание на мъжа пред криминалистите, които продължават работата по разкриването на случая, допълват от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
22
 
! Отговори
ss преди 4 години
"Не мърдайте - това е обир!", а тя, като бивша учителка му рекла: "не мърдайте" е глагол, бе момче!.. и съответно го наказала!
5
4
 
22
 
! Отговори
Gangsta преди 4 години
Каквито ни управляващите, такива ни гангстерите- за нищо не стават. Едните са толкова прости, че не могат да скрият покупката на един апартамент, а другите ги е толкова шубе, та ги бият лелките по сергиите. П.П.Троловете на герб са на ход да слагат минуси без да се аргуменитрат!Напред момчета, че пицата изстина!
4
31
 
7
 
! Отговори
Кореняк Демократ преди 4 години
Тази лелка сигурно е комунистка, само те така блъскат хората, и им затръшват вратата, по наг ли, про сти и невъзпитани от електората на Елена Милиончева няма
3
4
 
7
 
! Отговори
ха,ха,ха преди 4 години
Мъжките жени знаем от коя партия са,за разлика от онази другата,която се е запътила към безславието,щото е пълна с мамини детенца,демек женчовци!
2
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смели жени имаме и туйто.
1
6
 
29
 
! Отговори
пробвал преди 4 години
Грабежа на милиони и милиарди е "няма данни за престъпление". Важна е кражбата на някой пастет, салам или дреха. Сега намерете големия обирджия и му наложете най- голямото наказание- доживотен затвор, приложете пълната строгост на закона! Той не е от миропомазаните.