Прокуратурата подхвана и семейството на Елена Йончева за къщи

Проверява дали са с пари от ЕС и дали са настанявани гости в тях
Обновена: 23 апр 2019 20:53 | 23 апр 2019 18:30, Камелия Цветанова
534
Прокуратурата подхвана и семейството на Елена Йончева за къщи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Върховна касационна прокуратура се самосезира по повод медийни публикации за имоти на семейството на Елена Йончева, която е водач на листата на БСП за евроизборите.

В публикациите се твърди, че Йончева със средства от ЕС разполага с три къщи за гости на морето.
 
По повод твърденията ВКП е разпоредила проверка на Главна дирекция "Национална полиция", допълват от пресцентъра на обвинението.

Служителите ще проверят на място дали къщите за гости се ползват по предназначение.

Ще се изискат заверени копия от регистри за настанените туристи за български и чужди граждани, от документацията за регистриране и категоризиране на обектите, информация за заплатените туристически данъци за пренощували туристи.

Ще бъде извършена и документална проверка на дейностите по проект по мярка 311 "Разнообразяване към неземеделски дейности" по Програма за развитие на селските райони /ПРСР/ 2007 - 2013 г., финансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.

От ВКП уточняват, че е определен едномесечен срок за извършване на проверката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


534
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
393
0
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
ДА БЕ ,АЗ СЪМ ОТ МЪЖКИ ПОЛ , НО ЗНАМ КАКВО Е ЗАКЪСНЯЛА КРИТИЧЕСКА ВЪЗРАСТ -... СБРЪЧКАНА БАБА С БЕБЕ И С БОЛНИ АМБИЦИИ !?!?!?
392
5
 
0
 
! Отговори
Кьорфишек преди 4 години
Къщи има свекъра и, а не тя самата и то от преди брака. И това не е корупция.Стават смешни гербаджиите с тези напъни да замажат Апартаментгейта на Цецо, Цецка и дружинката им. Както изглежда опорната точка е "Всички са м'аскари, но тези на ГЕРБ са по-добри".Но не звучи убедително, защото имуществото на Цецо Цветанов например надвишава с милион доходите му, а той продължава да стои до Бойко и да готви "голямата изборна победа". А Доган купи ТЕЦ Варна и Бойко не се интересува
391
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма как престъпниците от ГРОБ няма как да заобичат Йончева,защото ще ги прати при бай Ставри в централния и голяма любов ще ги чака там...цял харем герберасти...Оха...
390
2
 
4
 
! Отговори
Сега отговорни преди 4 години
другари, ще и лъснат далаверите на другарката Йончева, ех ...мъка мъка другари
389
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На такива нагли типове като Цветанов хората им казват .......
388
4
 
4
 
! Отговори
Каунь преди 4 години
Забравяш най-големия скандал който разкри Йончева - Хасковския общински вертеп
387
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНещо отвратително има у герберастите мъже.. например Цветанов прилича на презерватив в главата -------------------Колко интелигентно. Няма да слизам на нивото ти и да оприлича на какво ми прилича тази на снимката. Сети се сам.
386
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГЬОБЕЛС РЕПРЕСИВАйде стига си се пенил бе.
385
4
 
3
 
! Отговори
ГЬОБЕЛС РЕПРЕСИВ преди 4 години
АЙДЕ, ИЗТРИЙТЕ ОЩЕ 8 МНЕНИЯ И ДА СИ ОТИВАТЕ НА РЕЙТИНГА - 111 О МЯСТО ПО МЕДИЙНА СВОБОДА И НА ЕДНА СТАТИЯ ИЗТРИТИ 111 МНЕНИЯ! ЗАСЕГА СА САМО 103
384
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
MНОГО ПОЗДРАВИ НА ТРОЛОВЕТЕ НА герб С ПЕСЕНТА - YOUTUBE SUZANA JOVANOVIC NA KOCKU SRCE STAVILAMного приятно слушане. Част от текста ви го превеждаме - раздялата с теб жалех, а бе по-добре да я празнувам. Който преживее пъкъла с теб, заслужава рая! Сто рани за сто дни!...ОСТАВКА ПРОВЕРКА И ЗАТВОР!!!
383
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разкритията на Елена Йончева:1. Стената на границата е огромна далавера за милиони.2. МАГИСТРАЛИТЕ СЕ СТРОЯТ НЕКАЧЕСТВЕНО.3. Ало Банов.Сега да очаква и трето обвинение. Метода не е ние сме невинни а и Елена е маскара.
382
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На най-четени се вижда, че тази новина има 515 коментара. Прекрасният сайт на ГЕРБ така формира обществено мнение, че е изтрил ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ - СТО И ДВА КОМЕНТАРА. Айде изтрийте още малко, за да се види, че медийната свобода е на 111 о място. Всеки пети коментар е изтрит, защото е неудобен за гербавата пропаганда. ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ ИМАШЕ ПОВЕЧЕ ДЕМОКРАЦИЯ ОТКОЛКОТО ДНЕС.
381
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гербавата община ще разрушава две от постройките на терасата на Пламен Георгиев. А той пък ще проверява Елена Йончева. Щото е невинен. Като Иванчева ли ще я развеждате като панаирджийска мечка с топузи и пранги или как? Ще съберете ли робските си медии да отразяват ареста и на някое кръстовище? Елена Йончева е много богата жена - от работа цял живот тя роди късно, но едно прекрасно русо детенце със сини очи като морето. Да и е живо и здраво! Това е истинското и богатство, да стане Майка!
380
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волен Сидеров-най големия русофил,е съюзник и патерица на Борисов...Нещо не чувам ГЕРБАВИТЕ тролчета да пишат срещу този путинист и приятел на Боко тиквата
379
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТЕЗИ ДНИ В МЕДИИТЕ СА НАЗНАЧЕНИ ОГРОМЕН БРОЙ НОВИ ГЕРБАВИ ***. ПРАВЯТ СЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ ЗА ПОДКРЕПА НА ШАЙКАТА. ОЧЕРТАВА СЕ ДИМ И МЪГЛА В МЕДИИТЕ И НОВ КОСТИНБРОДСКИ СЦЕНАРИЙ. СЕГА ПО ПРИНЦИПИТЕ НА БАЙ *** ГЕРБ ТВЪРДЯТ ЧЕ И ДРУГИТЕ СА МАСКАРИ.
378
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо отвратително има у герберастите мъже.. например Цветанов прилича на презерватив в главата
377
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
F16 ще го сглобяват в Индия ,където американците изнасят част от производството,а оттам са дошли нашите роми...Скоро в Д.Митриполия ще се обучават роми за летци,за да гласуват от малцинството за ГРОБ
376
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЗозоЕто така бедна България създава 4000 работни места в още по-бедна Америка. Гордей се с нашата човещина и хуманност.
375
3
 
2
 
! Отговори
гаври и стадо преди 4 години
Пострадалите от Шайката:1. Яне Янев започва да се бори с нея, и по телевизиите като би ти ви на интервюта се правиха какви ли не обидни кампании срещу него и провокации. Става съветник на властта, забравят го. Мир.2. Волен - лу д, пси хо, че и постановката с театъра, полиция го държи а гербав гражданин в пряко телевизионно предаване му разбива главата..Става патерица. Край на храча по него.3. Корнелия 2 пъти случайни катастрофи. Случайно колите са на една такси фирма.4. Ивачева и погазените
374
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Йончева разкрива далаверите на герберастите...Това й е "далаверата"