Opel Stock

Land Rover отбелязва 30 години Discovery със специална версия

Discovery Landmark Edition

Discovery Landmark Edition

Реклама Skoda Kodiaq
В чест на 30-годишнината на легендата Discovery, Land Rover анонсира специалната юбилейна версия Discovery Landmark Edition.

За серията Discovery Landmark Edition, от Land Rover коментират, че тя отбелязва приключенския дух и способностите за достигане на всяка точка на модела, като я лансират с увеличено оборудване и няколко стилистични доработки.

Сред основните акценти при Land Rover Discovery Landmark Edition, който е разработен на базата на нивото на изпълнение SE на модела, са Narvik Black екстериорни детайли, също така черните 20-цолови джанти, тематичните обозначителни табелки, пакет Dynamic Pack, панорамен стъклен таван, тонирани стъкла и други.

Интериорът на специалната версия Landmark Edition на Land Rover Discovery е наличен в три цветови конфигурации на кожения салония, алуминиева централна конзола с титаниеви апликации, луксозна аудиосистема Meridian и други.

През годините, Land Rover Discovery се доказа като еталон за автомобил, който може да се справи с всяко изпитание, като придоби още по-голяма популярност благодарение на емблематичното Camel Trophy. С повече от 300 международни отличия, моделът може да се похвали с повече от 1.7 милиона реализирани екземпляра в глобален мащаб. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Автомобилният парк на Европа старее

Мар 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Безопасност | Safety

Как да се спасите, ако колата ви потъва под вода? - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024