Opel Stock

Toyota обяви Hilux 2019 Special Edition

Toyota Hilux 2019 Special Edition

Toyota Hilux 2019 Special Edition

Реклама Nissan X-Trail
Европейското подразделение на Toyota обяви, че по време на специализираното за търговски автомобили изложение в Бирмингам, Великобритания, ще представи Hilux 2019 Special Edition.

Toyota Hilux 2019 Special Edition, която ще бъде пусната в продажба в Европа през август, ще се предлага във версии Double Cab и Extra Cab, и ще се отличава от стандартните изпълнения на модела с редица екстериорни и интериорни елементи.

Отличителните черти на Toyota Hilux 2019 Special Edition по екстериора включват решени в черно и тъмно сиво рамки на предната решетка, фаровете за мъгла, дръшки на вратите, капаци на външните огледала и други. Версията на пикапа предназначена за Западна Европа ще разполага също така с двуцветни 18-цолови джанти, докато тези за Източна Европа ще бъдат изцяло черни и отново 18-цолови.

Основната новост при Toyota Hilux 2019 Special Edition в интериора е свързана с цялостното му решение в черен цвят, с акценти от хром и пиано лак.

В оборудването на новата специална серия на Toyota Hilux 2019 са включени и редица системи за повишаване на активната безопасност, в това число система за разпознаване и предупреждаване за намиращи се в опасна близост пешеходци и велосипедисти, адаптивен круз контрол, система за разпознаване на пътните знаци, следване на пътното платно и други. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024