Skoda Monte Carlo

Kia Stinger GTS : Лимитира серия за 800 човека

Kia Stinger GTS

Kia Stinger GTS

Реклама Nissan X-Trail
Североамериканското подразделение на Kia анонсира специалната серия GTS на спортния си флагман Stinger, в която ще бъдат включени 800 автомобила.

От Kia анонсират, че Stinger GTS се отличава от стандартната си версия с новоразработена система за задвижване на четирите колела (D-AWD), която обещава да предложи на бъдещите собственици на колата възможност за по-динамично шофиране. Други акценти при автомобила са допълнителните карбонови елементи, нов екстериорен цвят.

Kia Stinger GTS идва с адаптивна система Drive Mode Select, която предлага избор между няколко основни режима на работа. В комфортен режим, 60% от мощността се подава към задните колела, в Sport процентите се увеличават до 80%, а при новия Drift, задвижващи са предимно само задните.

Stinger GTS се предлага и във версия само със задно задвижване, като и двете модификации са оборудвани с 3.3-литров, V-образен, шестцилиндров турбоагрегат, което е в състояние да генерира максимална мощност от 365 конски сили. Предавателната кутия е осемстепенна автоматична.

Всеки един от представителите на Stinger GTS ще се предлага с интериорни елементи тапицирани с Alcantara, черен таван, панорамен стъклен таван, Harman/Kardon аудиосистема, система зца безжично зареждане на мобилен телефон и други. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Tesla

Tesla представи Model 3 Performance (Видео)

Апр 23, 2024
Авто Новини Авто глобус Honda

Червена Honda NSX на Айртон Сена се продава за 500 000 лири

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA Seat

CUPRA показва нови Formentor и Leon на 29 април

Апр 23, 2024