Lasurit eshop

SKODA с нова колекция велосипеди. Има и електрифицирани

SKODA VOITURETTE

SKODA VOITURETTE

Реклама Skoda Stock
SKODA разпространи подробности за новата си колекция- 2019 година, велосипеди, която обещава да предложи невиждано до момента разнообразие на предложения.

От SKODA коментират, че новото портфолио велосипеди на марката включва предложения с още по-модерен дизайн и по-голямо разнообразие разновидности, както и два нови планински модела с електрифицирано задвижване.

Портфолиото на моделното поколение 2019 година на велосипедите на SKODA включва общо 16 модела и модификации, като в това число предложенията варират от такива за деца, до такива за спортно каране от мъже и жени.

Двата нови електрифицирани велосипеда на SKODA- EMTB FULL и EMTB (предно окачване), са оборудвани с задвижваща система Shimano STEPS E7000 и батериен модул STEPS BT-E8010, който е специално разработен за планински модели.

Новият карбонов модел SKODA ROAD ELITE пък идва с променена и по-аеродинамична рамка и Shimano ULTEGRA R8000 комплектовка, вдъхновеният от отминалите времена VOITURETTE е с ремък вместо верига, а най-продаваният модел- MTB 29 FULL, идва във версия с окачване отпред и отзад, и само отпред. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024