Skoda Monte Carlo

Ford Bronco стана електромобил - видео

Ford Bronco стана електромобил - видео

Ford Bronco стана електромобил - видео

Реклама Honda ZR-V
Инженеринговата фирма Zero Labs Automotive от Ел Ей ще направи лимитирана серия електромобили на базата на класическия Ford Bronco. Панелите на купето са от карбон, а в интериора са използвани натурални дървени панели. Ориентировъчната цена на автомобила е около 250 000 долара. От Zero Labs Automotive вече предлагат резервиране на един от 150-е предвидени за производство всъдеходи без внасяне на депозит.

Първият в света напълно електрически Ford Bronco е развит с носеща раменна конструкция, направена по метода на газоволфрамово дъгово заварване. Амортисьорите на колата са регулируеми Fox, двата диференциала – отпред и отзад са Currie, спирачната система е Brembo с шестбутални апарати.



За задвижването си електрическият Ford Bronco използва елмотор с мощност 275кВт на BorgWarner (374 к.с. и 240 Нм момент). Захранването е от литиево-йонен акумулатор с капацитет 70 кВтч, което осигурява пробег с едно зареждане от 306 километра. Електромоторът работи с петстепенна механична предавателна кутия и с двустепенна раздатка Atlas. Приводът е пълен с подключване.

В интериора , запазил архитектурата на оригиналната машина са използвани панели от орех или бамбук. Тапицерията може да бъде изпълнена според желанието от натурална или изкуствена кожа. Приборното табло е напълно цифрово, предвидена е възможност за ъпдейтване на блока управления на силовия агрегат, акумулатора и на контролните системи. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024