Skoda Kodiaq

Ван за оф-роуд авантюристи

Ван за оф-роуд авантюристи

Ван за оф-роуд авантюристи

Реклама Renault Arkana
Ванът е категория автомобил предоставящ удобно и голямо вътрешно пространство. Такъв какъвто е необходим на доста хора, чието основно занимание, любов и хоби е на чист въздух, извън основната пътна мрежа. Вече има ван, проектиран специално за дивата природа: Cliff 4x4 Adventure от Sunlight. Това превозното средство ще се опита да се противопостави на неприятностите от горещия пустинен пясък, заснежните планини и безкрайните чакълени пътища.

Ванът-”авантюрист” е направен по поръчка на офроуд “наркомани”. Професионалните спортисти са първите, които излизат на турне с изработения по поръчка продукт и ще се опитат да извлекат максимума от модела. "Това е напълно лудост в рамките на Cliff 4x4", казва професионалният сноубордист Алин Бок. - "Автомобилът е напълно настроен за действие, от капака до задната врата."

Оборудван със задвижване на всички колела и подходящ профил на гумата, Adventure Van успява безпроблемно да се справи с оф-роуд изпитанията. Сивият оф-роуд камуфлажен кит изглежда “крещи” за разпръскване на чакъл, прах и кал. И когато пустинята стане основен лагер през нощта, ще удари часът на четирите силни светлини на покрива.

Ако искате да се качите на покрива на Adventure Vans, трябва да докажете атлетизма си. Единственият начин да се изкачите нагоре е катерене по “гърба” му. Авантюристът на нехлъзгащия се покрив от стъклопласт го очаква удобен хамак, който е здраво закрепен с два телескопични пръта - дори героите се нуждаят от релаксация между подвизите си.

Сред акцентите е лебедката, стойките на покрива за спортни принадлежности като сърф, водни ски или уейкборд. 500-метровото въже е подходящо за използване на езера и реки, като се навива с натискането на един бутон и издърпва спортиста на брега. Феликс Георги, професионален уейкбордър: "Да имаш собствен воден лифт на борда е много забавно. И с огромната дължина на въжето, возенето си заслужава.”

"Ние сме опаковали в машината всичко, което знаем за желанията на почитателите на спорт на слънце", казва Стефан Ридлингер, маркетинг директор на Sunlight. - “Това е истинският им сърдечен проект, в който феновете на марката, офроуда и спортовете на открито трябва да се разпознаят.” Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Honda

Honda оглавява изложба по време на Седмицата на дизайна в Милано

Мар 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024